Wiem o tym Renatko, dlatego są i mikołaje i ozdoby i choinka też będzie.
Będą wspólne rodzinne święta, bo cieszymy się chwilami że mamy jeszcze tylu bliskich przy sobie
A to wybacz mi, ze nie pamiętałam o Twoim remoncie ... no tak ... w takiej sytuacji rozumiem, ze ciężko poczuć Święta ...
Zdaję sobie sprawę, że ciężko będzie przywrócić atmosferę Świąt z dzieciństwa ... rzadko kiedy jest tak jak było kiedyś ... chyba tu już nie chodzi o "postęp cywilizacyjny" ale o emocje, które są zupełnie inne kiedy było się dzieckiem ... ale wydaje mi się, że to teraz, chociaż może gorsze, jest równie ważne i trzeba o to zadbać, trzeba pielęgnować nawet to "inne" bo przecież nasze dzieci też będą miały wspomnienia ... musimy zadbać o to by były one jak najlepsze
Tego Tobie i sobie życzę
Jeden dzień mnie nie było na forum a tu taka dyskusja sie rozwinęła
Ja mam od 12 lat ten sam zestaw zmywarka i lodówka co Ty ... zmywarka spoko (chociaż była raz awaria) ale z lodówki nie jestem zadowolona, mikrofalę mam Bosha (bezawaryjna) ale teraz chciałabym dobrać piekarnik, mikrofalę i kawiarkę z jednej firmy, lodówka i zmywarka w zabudowie więc nie zależy mi za bardzo - tutaj najważniejsza funkcjonalnośc ... czekam na Twoje wybory
Piękny jest ten amarylis Może się skuszę w przyszłym roku ... nigdy go wcześniej nie maiałam u siebie ... zawsze królowała u mnie gwiazda betlejemska ta limonkowa
Pozdrawiam
Będę:
zmywarka Bosh-to napewno
lodówka w zabudowie-Electrolux
płyta nie wiem,
piekarnik i mikro-nie wiem(tutaj akurat zależy mi, żeby były tego samego producenta-wizualnie, żeby grały ze sobą)-trochę ogranicza mnie wybór mikrofali-z bosha np. bardzo drogie