Masa strukturalna Akurat na tych jajkach jest taka gładka pasta z Lidla A czym nakładana? Woreczkiem strunowym. Dokładniej potraktowałem woreczek jak szprycę - wyciąłem kawałek na narożniku i dekorowałem jak ciasto A wzór z serwetki, która została schowana pod spodem
Paulinka, ja maluje rosliny wtedy widzę co i jak. Masz na szybko narysowane jak ja bym to zrobiła. Tzn. zgrupowałabym bardziej:
Paprocie ok ale w tym miejscu gdzie dałaś kółka ja dałabym cisy kolumnowe by zasłoniły kompostownik. Zamiast lili jeszcze jedna hortensja, a irysy zgrupowane. I nie pasuje mi żurawka i czyściec. D i więcej host
Jak cos to pytaj odałabym jeszcze 1 złota tuję
Bogdziu,cieszy mnie każdy kolejny dzień przybliżający mnie do końca budowy.....choć to dopiero pierwszy jej tydzień...dzisiaj upolowałam kilka pracujących pszczółek
Łukasz podziwiam z ukrycia Twoje żurawki ale i zmagania najnowsze, znalazłam w starych zdjęciach ten rojnik - piękniusi chętnie bym go gdzieś upolowała, wiesz jaka to odmiana?
--
Agnieszka
ja , a raczej mój mąż wytargał go przy pomocy auta oczywiście wcześniej byl obkopany bo taki kolos byl i posadzony na naszej działce latem |( wiem pora nie za bardzo ) ale byl podlewany
w tej chwili wyglada tak
ostatnie zdjecie jest lepsze dlatego tak jest posadzony do przodu działki a zdjecie wczesniej to strona od domu
No prosze jaka ładna ozdóbka z kółkiem , pasuje tu jak nic! A na górze zdjęcie napis - Praca ogrodnika nie ma końca
Piekne wiosenne fotki, krokusy masz bajeczne, ale najbardziej podoba mi sie Twoje zdanie o tworzeniu - to ono napędza i jest czynnikiem zmian. To tak jak się mówi że najbardziej cieszy łapanie króliczka
zajączek czasem pokica, mam nadzieje że jeszcze nie raz zawita
U mnie dzieciaki o dziwo tfu tfu w miarę się trzymają za to ja padłam, dziś już lepiej, zostałam w domu by sie wykurować.
Ale nie byłabym sobą, jakbym nie wypadła na minutę i paru fotosów nie pstrykneła (dobrze że jest ciepło - w słoneczku ponad 16 stopni
Zreszta naet nie wiecie jak trudno mi w domu usiedzieć, ale mus to mus bo jaszcze chcę pewno ulepszenia wprowadzić
Na na razie....
Woda na płyciźnie już w miarę klarowna, żwir widać
Grab powoli zrzuca stare liście bo juz nowe pączki ida