Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje trudne początki, domek przy lesie.

Moje trudne początki, domek przy lesie.

Nikita 21:04, 05 maj 2014

Zaglądam gościnnie i pozdrawiam majowo

PS. jutro będę przejeżdżała przez Toruń, więc pomacham Ci z daleka....
Luckaa 07:29, 06 maj 2014

Katkak napisał(a)

To taki moment nadchodzi?

Haha mam nadzieje że nadejdzie, a później bedzie tylko pielęgnacja, nie no mam jeszcze tylko jednego plusika na liscie zakupów na przód podwórka i chyba zamykam portfel na tą wiosne, a jesienią to się zobaczy
Ania74 07:42, 06 maj 2014

Huk roboty u Ciebie, pozdrawiam ciepło choć za oknem ciągle zimno
asiach 08:39, 06 maj 2014

O to podobnie jak u mnie. Pozostała mi pielęgnacja i rozsadzanie bo portfel sama zamknęłam choć mąż mówi idź i kup. Ja patrzę jednak trzeźwo i się wstrzymuję
Pozdrawiam ciepło bo u mnie zimnica
kitek81 10:49, 06 maj 2014

Luckaa napisał(a)

Haha mam nadzieje że nadejdzie, a później bedzie tylko pielęgnacja, nie no mam jeszcze tylko jednego plusika na liscie zakupów na przód podwórka i chyba zamykam portfel na tą wiosne, a jesienią to się zobaczy

to i ja mam na razie kłódkę na portfelu, bo teraz ogrodzenie priorytet, a jak zostanie kaski to po rynny się w końcu zjawimy
Mirella 12:43, 06 maj 2014

U mnie też tylko przycinanie zostało, i koszenie dywanikówale dużo pracy już za Tobą.a co z warzywkami?Siałaś coś?
eda 14:28, 07 maj 2014

Luckaa napisał(a)
Wczoraj wybrałam się do szkółki, tyle hektarów drzew i krzewów, kwiatów, można po prostu zwariowac, ale ja skrupulatnie zrealizowałam zakupy z listy, co prawda częściowo,

Lewy narożnik:
tak mam zamiar zasadzić 4 kulki i 3 szmagargdy, jałowce z wierzbą chyba przesune w prawo.

Prawy narożnik z zakupionym dereniem. Świerk pięknie powypuszczał, jestem z niego dumna

I jak , może być?

ładniutko i ta fala mi się podoba super a o nasionka się nie martw u mnie też nie wszystko wyszło a cynie wylazły jak szalone reszta jak cię mogę a niektóre wcale albo po jednym i o taka to robota pikujemy co mamy i już BUŹIAM
asiach 17:44, 07 maj 2014

Wszystko dobrze , widzę , że realizujesz swój plan!
Luka pomyśl już nad przycieciem tego derenia, zacznie się rozkrzewiać i nabierze masy.
Pozdrawiam ciepło
Ewa4 15:22, 08 maj 2014

Podglądam co działasz w ogrodzie.
Luckaa 20:46, 08 maj 2014

asiach napisał(a)
Wszystko dobrze , widzę , że realizujesz swój plan!
Luka pomyśl już nad przycieciem tego derenia, zacznie się rozkrzewiać i nabierze masy.
Pozdrawiam ciepło

Asiu on ma teraz ok 130cm, a ja chce żeby zasłonił mi ogrodzenie psów, ale spojrze na niego, a jak mam go przyciąć, na wysokość, dopiero co wkopany, więc chciałam dac mu troche życia, bo byłw ścisku, a po wkopaniu zaczął wypuszczac listki, narazie ma 4 łyse gałązki.