Wesołych Świat Wielkanocnych
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
Wesołych Świat Wielkanocnych
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
I jeszcze jedna z prośbą o identyfikację, tę znam z widzenia, choć nie wiem jak się nazywa.
Też mam jedną większą i pięć mniejszych, wydaje mi się że to to samo.
Te malutkie też mają takie same białe kwiatuszki. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!!
Miejsce na szczypiorek, pietruszkę, pomidory, koperek. Wsadziłam dymkę, na drugi dzień przyszłam a grządka była cała przekopana, dymka porozrzucana. Dzisiaj udało mi się spotkać tą szkudę
Z okazji zbliżających się ŚWIĄT WIELKANOCNYCH składam najserdeczniejsze życzenia radości, zdrowia i pomyślności w nadchodzącym okresie, udanego wypoczynku w rodzinnym gronie, wyjątkowego świątecznego śniadania oraz zapomnienia trosk dnia codziennego.
Wiosna zachwycająca u Ciebie, magnolka cudna, ta druga też........ogród jak zawsze podziwiam, świątecznych wesołości życzę .............i ogrodowych fascynacji
Z okazji zbliżających się ŚWIĄT WIELKANOCNYCH składam najserdeczniejsze życzenia radości, zdrowia i pomyślności w nadchodzącym okresie, udanego wypoczynku w rodzinnym gronie, wyjątkowego świątecznego śniadania oraz zapomnienia trosk dnia codziennego.
Mój wnusio, tylko z nim nie ja.. ja robię foto..
Gdyby kibelek zasiedliły wróble.. to małe piwo... za to szpakun drze sie cały dzień na czubki .. chyba krzyczy, że ma wypasioną chałupę.. a obok też mega wypasiona restauracja, a nawet 4.
Królowa nocy... jest czerwona.. ciemna czerwień.... hmmm