Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Mala_Mi 12:54, 27 kwi 2014

Ewa.. wpadam z rewizytą...... czyli wizyta drugiej bałaganiary My z Bogdzią mamy podobne podejście do ogrodu... ale to wynika nie z charakteru a z areału i braku więcej rąk
Widzę, że byłaś w naszych okolicach... skoda, że nie zajechałaś.. mi w święta nie przeszkadza taka wizyta.
Gratulacje na 500... i intryguje mnie ta białą ściana na rabacie.. ciurkadełko od Danusi..... hmmm będzie sie działo. Jak już zrobisz to daj znać, bo nie obiecuję systematycznych odwiedzin.. po prostu nie wyrabiam..
Ewa 18:58, 29 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
U mnie od lat rosną pierisy te które mają różowiutkie przyrosty.. Nigdy w życiu ich nie okrywałam i nigdy mi nie zmarzły .... Kurdeeee , jak to możliwe ???... Przecież mieszkamy niedaleko , a jednak ta bliskość gór musi u Ciebie robić swoje ...

Zaraz polecę zobaczyć z czym masz posadzonego pierisa , bo właśnie szukam dla niego towarzystwa.... Ściskam

Eluś pieris ma towarzystwo świerka i krzewuszki
Ewa 19:00, 29 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Ewa, najpierw gratulki na piątą seteczkę...już wiem dlaczego torcika małgosiowego chciałaś skubnąć, boś Ty Jubilatka dzisiaj

Dzięki Kindzia Torciki lubie najbardziej
Ewa 19:04, 29 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ewa.. wpadam z rewizytą...... czyli wizyta drugiej bałaganiary My z Bogdzią mamy podobne podejście do ogrodu... ale to wynika nie z charakteru a z areału i braku więcej rąk
Widzę, że byłaś w naszych okolicach... skoda, że nie zajechałaś.. mi w święta nie przeszkadza taka wizyta.
Gratulacje na 500... i intryguje mnie ta białą ściana na rabacie.. ciurkadełko od Danusi..... hmmm będzie sie działo. Jak już zrobisz to daj znać, bo nie obiecuję systematycznych odwiedzin.. po prostu nie wyrabiam..

Ania dzięki za odwiedziny Podziwiam Cie bardzo za Twoją pasje i pracowitość.
W wakacje na pewno wpadnę d Ciebie, teraz byłam tylko u mamy bo chora , a mój widok zawsze ja jakoś pociesza Reszta rodziny też zaniedbana
U mnie rabatki sie troche zmieniaja ,ale fundusze je troche spowalniaja
Dam znać jak to bedzie jako tako wygladać
Ewa 19:10, 29 kwi 2014

Ostatnio cieszyłam sie takimi widokami u Kapiasów

Ewa 06:15, 30 kwi 2014

I jeszcze taki piękny widoczek

Ewa 07:02, 30 kwi 2014

W międzyczasie kwitł króciutko migdałek w naszym ogrodzie

Wiola 18:23, 02 maj 2014

Cudny ma kolor
Bogdzia 19:35, 02 maj 2014

Ewus gratki na pięcsetkę.Zdjęcia od Kapiasów cudne , ta przestrzeń i mozliwośc tworzenia dużych zakątków jest wspaniała.Twój migdałek tez jest cudy , dla mnie jest zbyt cukierkowy do mojego ogrodu i dlatego go nie mam , ale w bombonierce jaką jest Twój ogród ma prawo do swojego miejsca. Pozdrawiam calą Rodzinke.
Gosia_S 23:03, 02 maj 2014

Rewelacyjne fotki, piękne rośliny