Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kondziowy ogrod cz II 08:18, 29 gru 2014

Do góry
oj widzę, ze po Swiętach jakiś diabełek Cie dopadł i po troszę Cię rozumie bo ileż mozna dawać to samo, ale z drugiej strony wiem, że to taka depresja zimowa a w ogrodzie sezon ogórkowy... POwtórzę to co napisałam u Małej_mi> Ogrody bylinowe NIGDY się nie znudzą, nigdy nie są takie same bo nigdy nie mamy pewności jak urosną byliny w danym roku. Uwielbiam to czekanie na dane rośliny chyba w myśl powiedzenia "lepiej gonić króliczka niż złapać go'
Konrad wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Andrzeja na Nowy Rok
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:12, 29 gru 2014

Do góry
a na zachodzie atak zimy, w tv pokazywali trójmiasto i już narzekali na śnieg czyli tradycyjnie. Za tydzień Nowy rok i jak dla mnie na nizinach mogłoby go już nie być albo tylko tak by dobrze się jeździło. Takie pobożne życzenia....
poświątecznie pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:50, 28 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
w kuchni zawsze jest cieplej, szczególnie jak się gotuje czy piecze. Mi tam nie przeszkadza tym bardziej że ja lubię z gołymi stopami i na krótki rękaw.
Dekoracje w tym roku 'szły' mi ciężko, tzn robione w ostatnim momencie. Wianek na drzwi wieszałam w Wigilię. Miałam jeszcze kilka pomysłów w zanadrzu, ale czasu mi nie starczyło i np światełka na baterie leżą elegancko w kartoniku nawet nie rozpakowane, bombki które miały zawisnąć pod żyrandolem w salonie również...
Nie mniej jednak cieszę się, że Ci się podoba

Masz rację na pokojach 23 stopnie mam.
Nie żartuj, a ja myślałam, że tylko ja tak mam też najbardziej na gołe stopy uwielbiam... wszędzie, gdzie idę "w gości" wciskają mi kapcie i nie mogą zrozumieć, że ja już w skarpetkach wystarczająco się męczę

Moje ozdoby też robione w weekend przed świętami no może oprócz białych gwiazdek z papieru, które wiszą w oknach i którymi ozdobiłam prezenty, te rzeczywiście zrobiliśmy wcześniej.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:02, 27 gru 2014

Do góry
niewiele tej bieli ale zawsze to coś . Ja dzisiaj zjadłam kilka nektarynek i kawałek keksa...
zaraz idę popatrzeć na piny
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:54, 27 gru 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Aniu boa na choince cudnie wyglądają ..... chyba mam pomysła co do mojej wacikowej choinki na przyszły rok dołożyć
oj Twoja wacikowa choinka i bez boa super wygląda
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:53, 27 gru 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Aż spojrzałam na termometr ... na zewnątrz -8, a w kuchni 24,5*C ... mogłoby być ciut chłodniej....
Aneta bardzo podobają mi się Twoje dekoracje świąteczne - bardzo w moim stylu.
w kuchni zawsze jest cieplej, szczególnie jak się gotuje czy piecze. Mi tam nie przeszkadza tym bardziej że ja lubię z gołymi stopami i na krótki rękaw.
Dekoracje w tym roku 'szły' mi ciężko, tzn robione w ostatnim momencie. Wianek na drzwi wieszałam w Wigilię. Miałam jeszcze kilka pomysłów w zanadrzu, ale czasu mi nie starczyło i np światełka na baterie leżą elegancko w kartoniku nawet nie rozpakowane, bombki które miały zawisnąć pod żyrandolem w salonie również...
Nie mniej jednak cieszę się, że Ci się podoba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:48, 27 gru 2014

Do góry
około 22 trochę temperatura się podniosła, ale zrobiła się taka mgła że jak odbierałam młodego z miasta to drogi nie widziałam...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:41, 27 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
aaaa ja na fb synową widziałam (swoją drogą bardzo podobna do Was) i tak mi się wydawało, ale może to złudzenie przez te paski

Złudzenie, teraz jej priorytet, to prawo jazdy, potem nie będzie jak
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 16:50, 27 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
hehehe widzę, że chyba wszędzie pobieliło i dobrze, bo w Święta powinien być śnieg. U nas też jest i pewnie poleży jak się taka temperatura minusowa utrzyma

taaakaaaa niespodzianka nie zwłaszcza dla mnie bo prognoz nie oglądałam wcale
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 15:39, 27 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
hehehe widzę, że chyba wszędzie pobieliło i dobrze, bo w Święta powinien być śnieg. U nas też jest i pewnie poleży jak się taka temperatura minusowa utrzyma

Z przykrością stwierdzam, ze nie wszędzie....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:35, 27 gru 2014

Do góry
aaaa ja na fb synową widziałam (swoją drogą bardzo podobna do Was) i tak mi się wydawało, ale może to złudzenie przez te paski
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:23, 27 gru 2014

Do góry
Irenko czy mi się wydaję czy będziesz kolejny raz babcią?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:33, 27 gru 2014

Do góry
raz zdarzyło się, że nie było prądu przez cały dzień, na zewnątrz było poniżej -20 i temperatura spadła do +20 w domu i siedziałam w swetrze W salonie mamy ustawioną temperaturę na 23, w sypialni na 21. Z ogrzewaniem jak z ogrodem, każdemu podoba się coś innego.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:06, 26 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
przecież mówiłam, że ja ciepłolubna. z bosymi nogami i w krótkim rękawku muszę po domu chodzić inaczej źle się czuje...

Ja teżjestem cieploluba, ale M dopuszcza wylacznie do 21 stopni, u córki natomiats jest 24 , w sypialni 19.....
Ogródek Iwony 22:01, 26 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
czyli klimatycznie ja zawsze się śmieję, że jak prąd zabiorą to wszyscy schodzą się do salonu i jest czas na wszystko

Ana, też to zauważyłam
Ogródek Iwony 22:00, 26 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Aniu, teraz u nas -11 stopni.
A koncert kolęd był przy świecach
czyli klimatycznie ja zawsze się śmieję, że jak prąd zabiorą to wszyscy schodzą się do salonu i jest czas na wszystko
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:58, 26 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A ja skomentuję temp. wnętrz, gorąco u Ciebie
przecież mówiłam, że ja ciepłolubna. z bosymi nogami i w krótkim rękawku muszę po domu chodzić inaczej źle się czuje...
Ogródek Iwony 21:52, 26 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ale pięknie!
u nas też we wigilie padał deszcz i było +3, w pierwszy dzień pogoda się zmieniła i zrobiło się zimowo, a dzisiaj to i mroźno...

Aniu, teraz u nas -11 stopni.
A koncert kolęd był przy świecach
Ogródek Iwony 21:43, 26 gru 2014

Do góry
ale pięknie!
u nas też we wigilie padał deszcz i było +3, w pierwszy dzień pogoda się zmieniła i zrobiło się zimowo, a dzisiaj to i mroźno...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 26 gru 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)
A u Ciebie żądzi glamour Elegancko. Pasowałby Ci stroik Ewy z Wilczej, który dla niej zrobiłam
Zimowe fotki ogrodu przepiękne Pozdrawiam cieplutko
mówisz? glamour to tylko na Święta, potem zwyczajnie bez fajerwerków...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies