Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 19:36, 27 gru 2014

A u mnie jest śnieg, ale jakiś taki brzydki, może z powodu brzydkiej pogody. I nie podoba mi się to... ale co zrobić.... taki mamy klimat.
Oszroniony ogród wygląda zawsze bajkowo. Brzózek Ci nigdy nie wybaczę...
Iwk4 20:03, 27 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
W kwestii jedzenia świątecznego gdzieś przeczytałam dowcip..
23 grudnia - Nie jedz bo to na święta!
26 grudnia - Jeść, bo się zmarnuje!

Mój M tak zawsze powtarza robiąc sałatkę jarzynową, więc robiąc ją pozwala dzieciakom najeść się do woli, a na święta zostawiamy tylko jedną miseczkę
AgnieszkaW 20:10, 27 gru 2014

Zimowo-oszronione obrazki pooglądałam i jak zwykle pozachwycałam się, wizytówką "odmłodzoną" też Cmokam poświątecznie
Bogdzia 21:00, 27 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
A u mnie jest śnieg, ale jakiś taki brzydki, może z powodu brzydkiej pogody. I nie podoba mi się to... ale co zrobić.... taki mamy klimat.
Oszroniony ogród wygląda zawsze bajkowo. Brzózek Ci nigdy nie wybaczę...

U mnie też brzydki śnieg, mało go i bardzo zmrożony bo jest -9 stopni.Pozdrówka.
ana_art 22:02, 27 gru 2014

niewiele tej bieli ale zawsze to coś . Ja dzisiaj zjadłam kilka nektarynek i kawałek keksa...
zaraz idę popatrzeć na piny
Gabriela 22:31, 27 gru 2014

Marzena, tam u Was to jednak inna pogoda niż tu u mnie pod Krakowem, wielokrotnie się o tym przekonałam, ostatnio w Mikołaja, jak jechałam do Niemiec, u nas było minus 4 i piękna szadź, a w u Was plus cztery i zielono.
U mnie cudna zima i piekny śnieg, trochę mrozu, ale tak to może być do Trzech Króli, potem już wolałabym, żeby było jak u Ciebie, czyli trochę lukru w ogrodzie.
Pozdrawiam.
Anita1978 08:44, 28 gru 2014

Ogród oszronione zawsze piękny!
Ja też odpoczywam po świętach i jogurcik pojadam!
grembosia 12:19, 28 gru 2014

Marzenko, dekoracje piękne, nietuzinkowe, niezwykle pasujące do Twoich wnętrz i ogrodu.
Madzenka 21:33, 28 gru 2014

Cała Polska cieszy się śniegiem, nawet w pochmurne dni.., a u nas nadal ani grama białego puchu.Wprawdzie noc i dzień stosunkowo mrożne, panowala niemal cały czas temperatura -8 stopni , ale zimy u nas wciąż nie ma.... Wieczorem się ociepliło, juz tylko -4 stopnie. Może jutro coś spadnie?
Troszkę mniej mnie na forum, oddaję sie innym przyjemnościom, poswiątecznemumopoczynkowi. Sezon ogórkowy znów na forum powroci , oby do wiosny
Glosujemy kiedy wiosna w tm roku nadejdzie? Ja obstawiam początek lutego we Wroclawiu... Niech na Matki Boski Gromicznej zakwitną krokusy
21:56, 28 gru 2014
U mnie też nie ma śniegu, aczkolwiek troszeczkę poleciało dziś takiego "styropianu". Jak krótko padał - tak szybko zniknął. Idzie ciepło już.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies