Moje Umgry oby się ładnie przyjęły takie jak jak chciałam wysoko szczepione co do obsadzenia tej rabaty mam juz pewien plan
juz wypuszczją pierwsze listki
a to mój piątkowy zakup czekam na więcej stozków bukszpanowych
moje ulubione jaskry pięknie się usmiechają
palikowałam Umbry ponieważ wiatr zachodni nimi rwał na wszystkie strony, chyba dobrze zrobiłam...
co do tej rabaty to kamienie wywalw strasznie mnie denerwują ale nie wiem jak przysłonic ten budynek juz pnie się po scianie winobluszcz trójklapowy ale goło mi jeszcze myslałam o trawkach... co myślicie??
To gratuluje cierpliwości, ja swój płot trzasnęłam natryskowo i dlatego zajęło to 1 godzinę a nie tydzień.
Jeszcze raz podziwiam narożnych schodów na tarasie.robią niesamowite wrażenie....
Piękne czosnki - ponoć trzeba nawozić teraz żeby sie odwdzięczyły na przyszły rok... więc może zamiast 2 będziesz miała po 4 ehhh morze czosnków - tylko pozazdrościć. Super trawa+ buksik i kamień! pewnie znów śliczne lato będzie.
Jedynie trochę mi szkoda tych buksików pod ławką, wygląda to super, ale one za trochę tam padną....
klony powoli się rozwijają. Na zdjęciu PEACHES AN CREAM-BRZOSKWINIA I ŚMIETANA .I rzeczywiście trafna nazwa bo za tydzień już w pełni rozwinie liście w kolorze brzoskwini i jasnym nalotem kremowym a obrzeża czerwone. Rzadki i piękny okaz. Latem liście jasnozielone żyłkowane.