Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kolorowe Rabaty Martek 20:46, 16 lut 2014

Do góry
Cały tort Ci przyniosłam , a co tam , nie bede Cię ograniczac.

Kondziowy Ogród :) 20:40, 16 lut 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gratki Konrad
dziekuje hi hi hi
Kondziowy Ogród :) 20:39, 16 lut 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Kondzio, idziesz jak burza Gratki na 900, a za chwilunie stuknie tysiaczek

dziekuje hi hi hi
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:39, 16 lut 2014

Do góry
Ania chyba widziałem go przy którejś z wizyt i miałem napisać żeby ciąć ale chciałem poczekać z tym do marca
obowiązkowo wyciąć na gładko i posmarować
w swoim Purpurea pendula wytnę też dwie najgrubsze boczne gałęzie bo robią zamieszanie mimo że zwisają

właśnie te z czasem byłby "garb"

Do góry
Welka napisał(a)
Gratki na 900
dziekuje

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Konrad.. czytam o zamówionych różach
Dwie jednakowe posadź w jeden dołek i będzie szybko wielki krzak Ja tak zrobiłam z jedną odmianą.. nie miałam pomysłu i wsadziłam 3 razem..
I gratki z okazji 900.. lecimy do tysiączka
I kwiatuszek gratiskowo-walentynkowy..

dziekuje dziekuje hi hi hi
Ogrodowe zacisze 20:38, 16 lut 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Bardzo ładne zdjęcia ogrodu Marysiu dałaś. Twój ogród jest naprawdę ciekawy.
Dziękuję za poradę w sprawie kostrzewy - nie mam doświadczenia. Spróbuję wyczesać. Zobaczymy co będzie Czytam, że nic jeszcze nie jest wiadomo w sprawie Twojego zdrówka. To ja jutro nadal trzymam za Ciebie mocno kciuki. Serdecznie życzę Ci wszystkiego dobrego i niech się wszystko dobrze skończy...

Aniu! Dzięki za wsparcie.
Znalazłam moją kostrzewę. Sadzonki nie są zbyt duże. Sądzę, że dopiero w tym sezonie będą jakoś wyglądać.
Pozdrawiam.
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:36, 16 lut 2014

Do góry
annawu napisał(a)
Aniu pączusie smacznie wyglądają, śnieg u mnie całkowicie się roztpił całą noc deszcz padał jak u Ciebie.

Podpowiedz co to za krzaczek, jest dosyć rozrośnięty, będziesz go formowała?

Aniu to biała magnolia, trochę biedna została uformowana, bo jak wycinałam stara wiśnię to jej gałąź przewodnik złamała, podetnę po kwitnieniu tylko troszkę od dołu
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:34, 16 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Kurcze a ja jadę szusować dopiero w marcu, gdy pełnia wiosny będzie u nas.... O matko co to się porobiło, w lutym pełnia przedwiośnia.... Kurcze i tak mi się skumulowało w pracy, że mogę dopiero w marcu jechac. Jak ja kocham Włoskie Alpy i to bombardino, dobre jedzenie i wino. Dla mnie oprócz szu szu kluczowe jest dbanie o podniebienie , wieczorne wyjścia do knajpek. Ja hedonistka jestem i uwielbiam cieszyć się chwilą

Agus pakuj się i ciesz myslą, że za tydzien już będziesz szu szu. Tylko o filtrach na twarz nie zapomnij ja zawsze jak wariat z opalonymi goglami na twarzy wyglądam

Filtry mam już przygotowane, chociaż na 3 wyjazdy tylko 1 mieliśmy naprawdę słoneczny, mówiąc nawet, że upalny po raz pierwszy jedziemy lutowo, zawsze było w marcu ale, że przedwiośnie nas tak wcześniej wita, to może słonecznie będzie wcześniej ja też uwielbiam kuchnię włoską pamiętam, jeden z wyjazdów tam widoki i trasy były umiarkowane, ale obiadokolacje i obsługa mega super
dwóch braci bliźniaków przygotowujących pizzę, myślałam na początku, że jest tylko jeden i jak on to robi, że jest wszędzie

Dwa ogrody 20:32, 16 lut 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
barbara_kraj... jotka to są takie cebulki

zmierzyłam, przynajmniej co druga cebulka powinna zakwitnąć

Całkiem dorodne te bulwki, na pewno mają w obwodzie powyżej 6 cm i z pewnością zakwitną
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:30, 16 lut 2014

Do góry
Iwona w trawach jestem zielony jak trawa ale to może być jakieś proso

i jeszcze ciut oszronione

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:28, 16 lut 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Bogusiu raczej ładnie wyrobione
Widzę,że nie żałowałaś im bicia...puszyste...dobra mąka.
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:27, 16 lut 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Już się poczęstowałam...pyszne.Ja dzisiaj na Zacienionej dokończyłam chrusty...

Bogusiu raczej ładnie wyrobione
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 20:19, 16 lut 2014

Do góry
kasiek napisał(a)

Agatka znasz mnie, ja nawet szybciej robie niż mówię. W poprzednim zyciu musiałam byc górnikiem albo rolnikiem, praca to mój żywioł. Po nocach spać nie moge bo obmyślam nowe plany a potem - śniadanko dla rodziny i kawę juz w ogródku piję, planujac prace i niemal od razu je realizując!

Z kręgosłupem nie kracz - aż sie boję co to narozrabiałam! A zwłaszcza dzisiaj bo.... japońca ciąg dalszy.
Tym razem wytarachałam sosnę -2,20 cm.
To ta:

Zmieniam ta rabatę, zamiast sosny bedzie upragniona magnolia gwieździsta!
Pies w zeszłym roku strasznie ja podkopał szukając myszy. Kiwała się cała - pomyślałam że to betka ja wyciągnąc, zapomniałam o jednym - sosna ma korzeń palowy! kopałam dziure na 70 cm, myslałam ze mnie trafi. Teraz posadzona jest przy japońcu. W przyszłym tygodniu zacznie sie jej gięcie i przycinanie na gigant bonsaia.

Proszę o ewentualne fotki sonsaia sosny

Znam oj znam, Cię, przyjechałabym Ci pomóc, ale na pewno nie robiłas tego sama i miałaś pomocników rozumiem nie przespane noce, ale narozrabiałaś, przy tym przesadzaniu, mnie przy takim pomyśle, to rodzina by mnie zamknęła, żebym ochłonęła ale ty możesz się jeszcze urobić bez wtajemniczania rodzinki, bo masz maluchy a kiedy czas ci pozwala i nie musisz się zajmować dziećmi, to realizujesz każde wyzwanie, ale ja dla magnolii też zrobiłabym wszystko, na wet po kryjomu i z narażeniem kręgosłupa więc masz ode mnie po łapach, ale ja bym postąpiła tak samo
buziak
Piaskownia na zakręcie 20:09, 16 lut 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Najświeższe nabytki z tamtego roku.

Prześliczna ta róża. Mam jej fotkę, ale nie była jeszcze w pełni rozkwitu. A jak się zwie?
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:07, 16 lut 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Całą noc padał deszcz i można powiedzieć, że posprzątał na ogrodzie , dzisiejsze fotki, wczoraj tu było jeszcze pełno śniegu a dzisiaj.... zdjęcia poranne

Po śniadaniu ze swoim jamnikiem wybrałam się na długi spacer a po powrocie wyrobiłam ciasto na pączki, a po obiedzie do kawki po smażyłam

trochę takie nie równe ale to zaleta ręcznej pracy

częstujcie się

Są znalazłam jakie pyszne.Aniu Ty jak ja najpierw sport potem łakocie )) Najlepiej tuż przed snem )))))))
Dzięki za poczęstunek właśnie oblizuje resztki pudru z paluchów
Ściskam mocno .

Kalendarz bardzo ładny Jotka miała kiedyś tego typu nie wiem gdzie je kupujecie,ale lubię takie ryciny
Kwiatowy ogródek Monteverde 19:57, 16 lut 2014

Do góry
Aniu pączusie smacznie wyglądają, śnieg u mnie całkowicie się roztpił całą noc deszcz padał jak u Ciebie.

Podpowiedz co to za krzaczek, jest dosyć rozrośnięty, będziesz go formowała?

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:55, 16 lut 2014

Do góry
kasiek napisał(a)

Woj to mi się pomieszało, więc sie jeszcze zobaczymy - będę w pracy we wtorek, bo nie mam jutro z kim małej zostawic , to poooooogadamy!
Buziole!

Ach, masz karmnik Agatka?
i jutro ci pokaże ile miejsca zrobiłam na nowe zakupy! Przesadziłam dziś 2,5 m sosnę - mój neurolog zdzielił by mnie kijem gdyby to widział!

Nie wiem czemu tak bardzo się forsujesz, chyba sama tego nie robiłaś, takie przesadzania to maszynami się robi, może ty teraz tego nie odczuwasz, ale później możesz narzekać, czy na ciebie nie ma ogranicznika wariacie

Chodziło ci o karmnik ościsty?

mam ładnie porasta kamienie na skałkach będę miała dla Ciebie
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:52, 16 lut 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Zadziwiasz, no to popędziłaś , nie rzucasz słów na wiatr, z pomysłami rozprawiasz się ekspresowo,
to dopiero początek tej rabaty ............. Kasi przyczajonej jak tygrys o żelaznym kręgosłupie tworzącej takie dzieła w lutym a co się będzie działo później, w Tobie to się chyba zaraz lwica obudzi

Ja też mam ten numer PMO masz zapał a przede wszystkim talent

Agatka znasz mnie, ja nawet szybciej robie niż mówię. W poprzednim zyciu musiałam byc górnikiem albo rolnikiem, praca to mój żywioł. Po nocach spać nie moge bo obmyślam nowe plany a potem - śniadanko dla rodziny i kawę juz w ogródku piję, planujac prace i niemal od razu je realizując!

Z kręgosłupem nie kracz - aż sie boję co to narozrabiałam! A zwłaszcza dzisiaj bo.... japońca ciąg dalszy.
Tym razem wytarachałam sosnę -2,20 cm.
To ta:

Zmieniam ta rabatę, zamiast sosny bedzie upragniona magnolia gwieździsta!
Pies w zeszłym roku strasznie ja podkopał szukając myszy. Kiwała się cała - pomyślałam że to betka ja wyciągnąc, zapomniałam o jednym - sosna ma korzeń palowy! kopałam dziure na 70 cm, myslałam ze mnie trafi. Teraz posadzona jest przy japońcu. W przyszłym tygodniu zacznie sie jej gięcie i przycinanie na gigant bonsaia.

Proszę o ewentualne fotki sonsaia sosny
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:36, 16 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ciemierniki wcozraj zakupione i zdekonspirowane latarenki

Piękne Marzenko wejściówka szczególnie mi się podoba ta mega extra donica i laterenki, mnie też wyślij linka, albo namiary na latarenki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies