upsss! wyglada na to,że zaliczyłam gafę. Po prostu w internecie znalazłam tą roślinę raz pod nazwą cebulica, raz pod nazwą hiacyncik. Dobrze, że mnie poprawiłaś
Jak poczytałam bardziej to doczytałam się również cebulicy dzwonkowatej i edytowałam post Gafy chyba nie było
Mam tę roślinkę, cebulki przywiozłam sobie z Anglii
hahaha, to obie pozmieniałyśmy. Ja na moim blogu tez pozmieniałam z cebulicy na hiacyncika te zdjęcia zrobiłam w Irlandii Północnej. Nie mogłam sobie darować, że nie wiem co to za roślina ale już wiem. Dzięki Tobie Danusiu mi sie utrwali
upsss! wyglada na to,że zaliczyłam gafę. Po prostu w internecie znalazłam tą roślinę raz pod nazwą cebulica, raz pod nazwą hiacyncik. Dobrze, że mnie poprawiłaś
Jak poczytałam bardziej to doczytałam się również cebulicy dzwonkowatej i edytowałam post Gafy chyba nie było
Mam tę roślinkę, cebulki przywiozłam sobie z Anglii
A jak miło się było spotkać Tylko czasu mało ...... rozmowa haotyczna i na 100 tematów na raz
Ale my kobiety mamy podzielną uwagę..jakoś to opanowałyśmy
Mam taki "krzaczor" ,bardzo bym chciała go ładnie uformować,ale trochę się boję ,aby nie popsuć Od czego zacząć i co z niego zrobić? Marzy mi się stożek poradźcie proszę
On jest ładnie uformowany w "jajko". Żeby z niego stożek zrobić, trzeba od dołu dookoła dosadzić małe bukszpany i uformować stożek, ale z wysokości też trzeba nieco ująć. Trochę szkoda.