A ja poimprezowałam dzisiaj i zrobiliśmy przegląd materiałów potrzebnych do remontu łazienki.
A że kabiny natryskowe, brodzki, były w tym samym markecie co nasionka ...
Pierwsze zakupy poczynione
Cieszę się, że były nasiona słoneczników ozdobnych, bo zeszłoroczne sprawiły mało kłopotu, a wiele radości
Kasiu to kalina Roseum dość szybko rosnąca, szeroki krzewCięcie formujące powinno przeprowadzać się po przekwitnięciu, skracając pędy o 2/3 ich długości. W następnych latach przycina się tylko przekwitłe gałęzie. W marcu można usunąć pędy najstarsze, słabo kwitnące, bo będzie wypuszczała młode kilka zdjęć mojej trochę wybujała ale zależało mi na tym aby zakryć nie najładniejsza już starą szklarenkę
Zbyszku, fajniejszych wnuków nie mogłam sobie wymarzyć I to nie chodzi tylko o tych dwóch najstarszych Właśnie wróciliśmy z wizyty u najmłodszego - 1,5 miesiąca Sama słodycz i do tego jeszcze pyszny sernik córka upiekła
Jutro ciąg dalszy przyjemności, bo popisy w tańcach na imprezie: "Taniec z gwiazdeczkami"
Rok temu wyglądało tak
Wiem, że to dla nas nie bardzo wygląda na taniec, ale był to układ do słynnej chwilowo piosenki Ganam style. Ale widziałam ich także w krakowiczku i walcu