Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród - Azyl Amatora 17:10, 20 sty 2014

Do góry
Już wróciłem. Dla Wszystkich odwiedzających kilka miłych fotek z wypadu na narty:
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:01, 20 sty 2014

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:55, 20 sty 2014

Do góry
skoro kolor niebieski i ja coś wrzucę
a i przypomniało mi się, ze prymule mi na zewnątrz kwitną
Początkująca ogrodniczka i jej milion pytań i rozterek..... :-) 16:49, 20 sty 2014

Do góry
Szefowo dziękuję! Czytam po kolei Twoje artykuły w miarę wolnych chwil.

A teraz coś ode mnie dla Was- takie małe podziękowanie za pomoc.

Mój ci on, kwitnie w zasadzie non stop

Mój mały skrawek ziemi 16:45, 20 sty 2014

Do góry
Dziś kolor niebieski

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:38, 20 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ohohoho, teraz widzę co porobione jest Waligóra spokojny?

Nad wyraz ja nawet z lampami poleciałam, poszłam sobie w kulki
Pracuje dzielnie, a ja jak to ja, zawsze jeszcze coś po drodze wymyślę i tylko mu dokładam
Ta fota od ciebie idzie na fronty sypialni
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:29, 20 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
było też i tak

Ten kolor na tle śniegu wygląda bajecznie ja nadal nie mogę uwierzyć, ze masz 3 budrysów
Piękna zima, ale jej nie chcę
Kwiatowy ogródek Monteverde 16:20, 20 sty 2014

Do góry
eda napisał(a)

O kurcze ale będzie się działo super trzymam kciuki za wykiełkowanie kobea pnąca wygląda ciekawie i te pióropusze kolorowe Pozdrówka

Nic specjalnego takie male trochę a te pióropusze kolorowe to wilec klapowany(mina lobata) miałam ja już w ogrodzie jak i kobeę pozdrawiam serdecznie

Rododendronowy ogród II. 16:10, 20 sty 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Dzieki
Bogdziu a powiedz mi jeszcze w jakiej odległosci od siebie je sadzić ?

A i jeszcze jedno ,który z nich jest bardziej różowy

Jeśli masz rabate mającą 1,5m to jeden tylko Ci sie zmiesci.Różowy jest Ann Lindsay , Nova Zembla jest czerwona z odcieniem bordo (?trudno okreslic ten kolor ) sama porównaj.

to też Ann Lindsay

Polecam jeszcze różowe Fantastica i Haaga.
Borówcowy raj 16:09, 20 sty 2014

Do góry
W sumie, to co roku ten krzak mnie trochę denerwował, bo bywały lata, że zmarzł i dopiero od połowy gałązki miał zielone. Musiałam obcinać, a toż to robota dodatkowa. Mało mam cięcia?
Pomyślę nad tym bukiem. Chyba nie będzie za dużo bordowego, bo buk jest posadzony młodziutki w narożniku, kolumnowa odmiana, zielona w sezonie jednak, bordowo-ruda jesienią.
Na zdjęciu z lewej przed wielkim świerkiem był dereń, nie ma go już, są tam posadzone młodziutkie tuje jako żywopłot, przed nimi werbenka i czosnki białe, przed nimi będzie żywopłocik bukszpanowy z ławką, a po obu stronach ławki będą małe kuleczki na pniu, nie wiem jeszcze z czego. Ławka będzie w żwirku. No a przed tym pomysłem jest właśnie ten złotlin i gdyby tam było drzewo bordowe? Hmmm ... byłoby fajnie. Sprawdzę, czy bordowy buk wybarwi się w półcieniu. Na drugim zdjęciu widać nowego buka kolumnowego. Tak nieśmiało go widać, przy tej trawie. Młodziutki jeszcze jest i będzie formowany. Gałązki złotlina widać troszeszkę po lewej stronie zdjęcia.

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 16:06, 20 sty 2014

Do góry
To już prędzej niska obwódka z drugiej strony, czerwona linia nawiązuje do linii rabaty na zakolua tego ekranu nie dawaj

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 16:04, 20 sty 2014

Do góry
Ekran z cisa od strony samochodu chcesz tutaj? Nie wiem dlaczego chcesz tu mieć tło, skoro on wszystko zasłoni a nie będzie tłem

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:01, 20 sty 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
Irenka ale działasz zakupy de coupaż nao bomba ale pokazuj co robisz bo umieram z ciekawości ha ha Pozdrówka

Halinka, wiesz w realu to tak szybko nie idzie, brak mi wprawy
a jeszcze krzesło, przed woskowaniem i polerowaniem

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:59, 20 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
to kiedy te skrzynie pokażesz?

Pokazałam, ale na fotach nie widać tego efektu, jak jest w realu

ale pokażę, jak u mnie zielono, póki co i rozchodniki już startują..
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:45, 20 sty 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)

Irenko nie szukam na Polskich stronach...Mayleen jest u nas w Obi i innych takich tam, Alex wysylkowo...

Będę go szukać, jak tylko uporam się z rewolucją w domu
tu widać kawałek ściany kamiennej, po lewej przemalowany, po prawej nie i teraz już mus po całości lecieć, a u mnie ściana na wysokości 6-7 m na klatce.....i tu będa te zmodyfikowane komody
Ogrodowisko zaszczepia nie tylko zmiany w ogrodzie

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:41, 20 sty 2014

Do góry
Kasik napisał(a)

Ten brzoskwiniowy -słodziutki, a przy tej podstawie jak słodziutki cukierek.

pięknota

Tę właśnie chcę zrobić, nie wiem, jak to ugryź, szukam kwiatów w necie, ale jak nie pomacasz, to jakoś mam opory kupić, będę szukać na giełdzie
te lampy muszę zmodyfikować, albo je sprzedam i kupię pasujące do aktualnego wystroju

Ogrodnik Mimo Woli cd 15:38, 20 sty 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)
Ania ja wlasnie tego wykpywania, suszenia i takie tam siem bojam Kiedys to siem len nazywal Jakos nie chce mi sie wyobrazic abym te wszystkie posadzone cebulowe tak traktowala....U Ciebie widze ze maja szansze na dalsze zycie bez takich tam, wyzej wymienionych numerow

Kasia... len wygląda zupełnie inaczej I jak ktoś lubi kolory niebieskie, to len powinien mieć obowiązkowo.. długo kwitnie, piękny ażurowy, dostojny... elegancki. Fota nie najlepsza.. ale jest super. Te sadzonki dostałam od Marka ze Średniowiecznego, a Pan Bylinowy zawsze mi wciskał len, a ja nigdy nie kupiłam.. ot głupia baba.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:37, 20 sty 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja też jestem bardzo ciekawa efektu. Niedawno właśnie myślałam o przemalowaniu mojej komódki właśnie na biało Będę podglądać

Gosia, ten kolor to OLD OCHRE i na to transparentny wosk, robiłam pierwszy raz, ale jak już M. się podoba, to chyba nie tak źle, efekt w całości będzie, jak juz poustawiam, przemaluję ramy obrazów i innych pierdułek
najpierw zmieniałam moje koty, które lubię, żywych nie mam, bo Dżaga zagryzie, to choć te

komoda przed, na razie jedną zrobiłam, kiedyś miałam w dębie wszystko i tak sie ostały

tu tą farbą, 1 warstwa,

i efekt końcowy, nie widać tego aksamitu wosku na zdjęciach
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:34, 20 sty 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Anka skąd ten ożankowy wytrzasnęłaś ..jeszcze nie słyszałam , nie widziałam .

Od mojego Pana bylinowego... ma piękny niebieski kolor.... i kwitnie bardzo krótko, u mnie ma chyba za mało słońca... Jesienią go poprzesadzałam.. zobaczymy co z niego będzie.. czy będzie dłużej kwitł.. Kupiłam go jako przetacznik.. a już ożankowy doszperałam w necie Wiec jest mała szansa, że to co inne... Ale wszytko ma podobne.. tylko mój ma kwiatów zatrzęsienie i tak od kilku lat. ale nie rozrasta sie szczególnie...albo tak ten typ ma, albo coś mu nie leży ..

Jurajski Ogród 15:34, 20 sty 2014

Do góry
w odcieniach blue

cdn
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies