Mala_Mi
19:22, 21 mar 2014

Oj, oj, oj... mam nadzieję, że jak już każdemu coś napisałam, to nikogo nie przegapię...
Kondzio - jeden lotos jak sie uda jest Twój.... nie wypłacisz się...
Ela -
Mały Głodzie . nie wybierasz sie do Rzeszowa.. ja praktycznie po drodze jestem.....
Aneta - inne szachownice są mniejsze.. poczekaj.. można je pomylić na początku z czosnkami..
Sebek - trawnik jet eMusia, a moje rabaty.... niech sobie grabi sam. Broni każdego kawałeczka jak niepodległości.. to niech grabi... ja mam rabaty.. dziś jabłonkę przesadzałam i z poziomej robiłam pionową... ma smaczne jabłka, może sie przyjmie.. a jak nie to trudno..
Kondzio - mam nadzieję, że z sunią będzie dobrze
Musi być dobrze..
A krokusy ze słoneczka sie cieszyły tak jak ja..
Znalazłam 2 iryski w kolorze intensywnego, ciemnego fioletu, ale aparat kolor robi mi niebieski do lampy.... w dzień cyknę.. śliczny kolor.. w realu całe są takie jak ten środek fioletowy..
Kondzio - jeden lotos jak sie uda jest Twój.... nie wypłacisz się...
Ela -

Aneta - inne szachownice są mniejsze.. poczekaj.. można je pomylić na początku z czosnkami..
Sebek - trawnik jet eMusia, a moje rabaty.... niech sobie grabi sam. Broni każdego kawałeczka jak niepodległości.. to niech grabi... ja mam rabaty.. dziś jabłonkę przesadzałam i z poziomej robiłam pionową... ma smaczne jabłka, może sie przyjmie.. a jak nie to trudno..
Kondzio - mam nadzieję, że z sunią będzie dobrze

A krokusy ze słoneczka sie cieszyły tak jak ja..
Znalazłam 2 iryski w kolorze intensywnego, ciemnego fioletu, ale aparat kolor robi mi niebieski do lampy.... w dzień cyknę.. śliczny kolor.. w realu całe są takie jak ten środek fioletowy..