Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 15:09, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ewka to w koncu drzewa ))) )))). Jakjabym chciała zeby one juz tskie wielkie były i po contakie kurduple kupowałam hihihihi

No słuszna uwaga..ja to bym wszystko w miniaturce wystarczy, że mój orzech jest już potężnym drzewem i strach oblatuje, jak wieje mocno. Jolu, niech rosną na pociechę
Przerwa na kawę... 15:09, 23 wrz 2016

Do góry
Lubie przychodzić na Twoje różane przeglądy
Lawendowy zawrót głowy 15:05, 23 wrz 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Co to to nie )) brak miejsca na takie olbrzymy, nie mniej jednak uważam, że są piękne z liści.

Ewka to w koncu drzewa ))) )))). Jakjabym chciała zeby one juz tskie wielkie były i po contakie kurduple kupowałam hihihihi
Lawendowy zawrót głowy 15:00, 23 wrz 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
fakt czas leci - dla mnie jak pendolino zasuwa
niestety jeszcze nie mieszkam, ale już coraz bliżej mam nadzieje, że zima szybko przeleci i będziemy graty pakować

Juz doczytałam ze jeszcze praca wre , zmyliły mnie teofanii w ogrodzie ))) myslałam ze juz ))) troszeczke Ci tylko czasu brskuje ))))
Lawendowy zawrót głowy 14:59, 23 wrz 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Czasem nawet ślimora można polubić i to zdecydowanie lepsze zło

Wole ślinowy od opuchlaków ale zaraz polubić? Luki no co ty )))
Lawendowy zawrót głowy 14:59, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Mam tutaj miejsce na duze drzewa , niech rosna , ponoć trzy lata dla nich to czas na aklimatyzację. Przez dwa lata przyrosły moze 20cm narazie szału nie ma. Interesowała mnie docelowa wysokosc i szerokosc bez ciecia to 3m na 15 m wysokosci jak szybko nie wiem. Zapewne zalezybto od wielu czynników jsk gleba i stanowisko ))))

Co to to nie )) brak miejsca na takie olbrzymy, nie mniej jednak uważam, że są piękne z liści.
Lawendowy zawrót głowy 14:58, 23 wrz 2016

Do góry
ewelaa74 napisał(a)

Uroczo

i z klasą

Witaj Ewciu miło Cie goscic )))
Lawendowy zawrót głowy 14:56, 23 wrz 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Piękne one...jak z ich tempem rozwoju po latach ? może wiesz, skoro zdecydowałaś ? czy tylko cięcie i cięcie...

Mam tutaj miejsce na duze drzewa , niech rosna , ponoć trzy lata dla nich to czas na aklimatyzację. Przez dwa lata przyrosły moze 20cm narazie szału nie ma. Interesowała mnie docelowa wysokosc i szerokosc bez ciecia to 3m na 15 m wysokosci jak szybko nie wiem. Zapewne zalezybto od wielu czynników jsk gleba i stanowisko ))))
Lawendowy zawrót głowy 14:56, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Frezja dla mnie te derenie to trudne tło ....w tym roku zepsułem ta rabate nastawiając sie tam na biel i brąz. Niestety teraz widze za tam tylko intensywne kolory beda dobrze wygladały.

Szybko rosnie to jego zaleta i sam w sobie jest atrakcyjny. Red baron przed nim pieknie bybwygladal.

RB, którego mam sporo i tylko On RB to idealny duet..dalej główkuję. Ale Derenia i tak sobie sprawię...jest piękny i tym bardziej, że mówisz, o jego szybkim wzroście, to coś dla mnie
Lawendowy zawrót głowy 14:49, 23 wrz 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Drążę temat dereni...muszę warzywnik oddzielić czymś od reszty ogrodu; Danusia sugerowała buki( zakupiłam i poszły w inne miejsce), teraz myślę o cisach tylko mam tak długo czekać ?? ale..czy dereń będzie dobrym tłem dla roślin typu trawy, lawenda, róże...hmm

Frezja dla mnie te derenie to trudne tło ....w tym roku zepsułem ta rabate nastawiając sie tam na biel i brąz. Niestety teraz widze za tam tylko intensywne kolory beda dobrze wygladały.

Szybko rosnie to jego zaleta i sam w sobie jest atrakcyjny. Red baron przed nim pieknie bybwygladal.
Lawendowy zawrót głowy 14:45, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pszczółko Rohany dla Ciebie ))tak jak pisałam kupiłąm za małe , powoli rosna i ciagle maja mszyce ale je kocham )

Piękne one...jak z ich tempem rozwoju po latach ? może wiesz, skoro zdecydowałaś ? czy tylko cięcie i cięcie...
Typografia ogrodu 14:31, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
A tutaj jeszcze sieDzA i gadają posprzątajcie po sobie troche )))))
ja dziś posprzatalam więc wygląda nawet znośnie choć wczoraj tłum przez salon się przetoczył
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:06, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Gośka ale Ty masz cuda nie potrafie oczu oderwać, jezowki dalia a roze ......jakie piekne wszystko ))))

Jolu może i ja mam cuda ale Ty masz cudnie
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 11:52, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Miło popatrzeć ...kawał roboty , donica przy tarasie bosko a jaka bedzie kolorystyka?

donica będzie w tym samym kolorze co i ta przy placyku (taki sam jak na elewacji - taki lekki krem), a co do roślinek na razie zauważyłam, że w większości wybieram kolory hmmm różowe, ciemno różowe, burgundowe (jak np. hortensje teraz)... tak jakoś bardzo mało odważnie. Na pewno z czasem muszę dołożyć koloru, może biel choć kusi mnie pomarańcz ale to chyba za szalone połączenie dla mało doświadczonego ogrodnika?!
Ogród z rzeźbą 11:44, 23 wrz 2016

Do góry
Motylki urocze u mnie na werbene jeszcze siedza )))
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:43, 23 wrz 2016

Do góry
Gośka ale Ty masz cuda nie potrafie oczu oderwać, jezowki dalia a roze ......jakie piekne wszystko ))))
Pogubiłam się po drodze... 11:38, 23 wrz 2016

Do góry
Amelko ))) dziekuje )))

Kawa
Lawendowy zawrót głowy 11:19, 23 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Dominiczko czas leci ...dobrze ze ktos liczy hihi buziol musze sprawdzic czy juz mieszkasz ...ale mam zaległości
fakt czas leci - dla mnie jak pendolino zasuwa
niestety jeszcze nie mieszkam, ale już coraz bliżej mam nadzieje, że zima szybko przeleci i będziemy graty pakować
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies