Ewa agent 004 - czasami gram w totka, trza dać szansę losowi...
Ela - widzę, że dzielnie nadrabiasz

I oglądasz mój chaos.. ale chaos moje drugie imię.. Ela do Rz. coraz bliżej z Krakowa.. autostrady coraz więcej
Madżen - zapraszam bezustannie i cały czas......
Kasiek- ciemierniki urosną i będziesz sie zachwycać wielką kępa tak samo jaki tylko 3 kwiatkami..
Agawita - dzięki a komplement ... dodają takie słowa skrzydeł i motywacji.. by dalej robić chaos
Gierczuś - z kałuża to wogle cała i długa historia.. i jak zwykle nic nie tak jak trzeba i nic nie z planem... ale czy ja kiedykolwiek miałam jakiś plan odnośnie ogrodu??? A swoją kałużę możesz zawsze pogłębić i rybki też wejdą.. a na zimę puścisz je do jakiego bajora.. mogę ci zapewnić dostawę co roku
Agania - ogród nieuczesany bo i taka sama właścicielka... dziś sie też jeszcze nie czesałam
Ciocia Gosia - namiary na PW .. i zamówiłam 5 a nie 4.. i jakie pierwiosnki.. ale też jaka cena.. strzeliłam się po łapach, doprowadziłam do porządku... i nie zamówiłam
Martek - pozdrawiam

Chociaż trudno ci do neta dopaść, to jednak zawsze zajrzysz... a ja ... nie mam kiedy.. bo nie wyrabiam nawet u siebie..
Dajana - no to od kałuży niby rok z kawałkiem.. ale chyba daj sobie spokój.. za dużo...
Agata wielocyfrowa - a ja u Ciebie nie byłam.......
Renia - kupiłaś te serby??? Misiek wygłaskany na wszystkie strony, a przy okazji poczesany.... leży do tej pory rozanielony pod fotelem.. Tylko dlaczego puszcza mi bąki????
Irenka - o trawkach powyżej... na jakim stanowisku posadziłaś Golda, że tak Ci szaleje??
Magda70 - specjalnie dla ciebie wątek stanął.... byś miała czas poczytać i gdzie indziej
Tusiala - twoja działka ciutek większa

Masz możliwości ogromne
Pszczółka - metamorfoza wyszła jakoś tak niechcący...
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...... i spokojnie.. dziś nie siedzę na forum, bo czasu brak
Melduję, że ptaki nie narzekają na nowe położenie karmnika.. ruch jak na Marszałkowskiej, choinka aż cała chodzi...