Mala_Mi
10:49, 21 lut 2014

Madżen.. sadź pod krzaki.. i tam gdzie nic innego nie urośnie... jak ja patrzę gdzie mam posadzone, to że sam sie dziwię, że tak głupio posadziłam... ale nawet te głupio posadzone cieszą

A byliny te co ruszyły już tnij.. 10 dni bez zimy mamy na pewno.. ja kocimiętkę cięłam, bo mi urosła na ponad 10 cm.... od razu z cięciem było zagęszczanie.. bo cięłam również nowe przyrosty... jak widzę co sie dziej.. to nie ma wyjścia trzeba ciąć. Jak nowe pędy urosną, to będzie problem z przycięciem.. len i kocimiętka poszły na pierwszy rzut... najszybciej ruszyły i są najwyższe..
Tego jeszcze nie było, by w lutym sprzątać byliny... wariactwo..
Ale jakby pogoda miała być wiosenna to do zimy nie tęsknię.. wcale..
O i jakieś tu cyknęłam... i bateria padła.. Widać na foto rudbekię zieloną na dole.. mus wyciąć badyle...