W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim ogromu sukcesów, odważnych marzeń i samych mądrych decyzji, a każdy dzień niech obfituje w nowe wyzwania dające wiele satysfakcji.
Do siego Roku
a tutaj rodzinka u moich teściów, między mną a Edą Andrzej mąż Edytki a po prawej Piotrek mój z Jasiem i na dole Haneczka z balonem, a Lenka Edy jasno różowa głaska pieska, to tak w skrócie o nas
Wiesz Elu jakos nigdzie w ogrodowiskowych ogrodach nie widze krzewow Holly Blue Princes i Prince
Nie wiem jak nazywja sie po polsku pewnie mozna poszukac ale nie mam czasu wiem ze musza rosnac zenskie i meskie odmiany obok siebie czy w poblizu wygladaja bardzo ladnie maja takie czerwone jagodki w zimie
Mysle ze pasowaly by w tym miejscu
..............................i po świętach...............ale magiczny czas jeszcze trwa............dobrze że przed nami jeszcze Sylwester, Nowy Rok i Trzech Króli z wydłuzonym weekendem. Objedzona i niedospana pojawiłam sie dzis w pracy, ale perspektywa przed nami na szcżęscie jeszcze miła, tych wolnych dni troche będzie.....
Wszystkim forumowiczom zaglądającym do mojego wątku znanaym mi i nieznanym, ujawniającym sie i tym ukrytym składam serdeczne życzenia na Nowy Rok.
Niech ten 2014 rok upływa Wam w zdrowiu, pomyslności, z marzeniami, z masą dobrych dni, ze słowami płynącymi z serca, które Was uszczęśliwią, z masą miłości i przyjaźni