Danusiu ale Ty piękna byłaś jako młoda dziewczyna, nie mówię, że nie jesteś ale te zdjęcia bardzo naturalne, za modelkę mogłaś robić taka szczuplutka a nogi jakie smukłe i długie fajne są takie wspomnienia pozdrawiam cieplutko, zimy nie lubię , ale kiedyś jeździłam na łyżwach i na sankach zawsze miałam białe figurówki, na tamte czasy to był obciach, bo były drogie pozdrawiam
Oj,jak strzeliłaś taką rabatę,jak inspiracja to będzie się działo wiosną
A ja za wami dokupiłam tej angelik,mimo iż nie wiem dokładnie jak one na zywca wyglądają
Ale jak wszystkie,to ja też
Czy te na fotce inspiracji,to owe angeliki ?
Aniu i Aniu, robiąc zdjęcia staram się unikać takich ozdobników Jednak czasami coś zostaje uwiecznione .... i wtedy mój ogród wygląda tak
Budynek jest rozbudowywany, więc trzeba było tymczasowo przenieść skrzynkę .... urocze
albo takie śliczne rusztowanie w tle
w lewym dolnym rogu pozostałość po ciężarówkach ... trudno to nazwać pięknym trawnikiem
Niestety bywają i gorsze miejsca, ale nie darzę ich sentymentem i nie uwieczniam na zdjęciach
Cały weekend okazał się jednak bardzo pogodny i moje plany, co do stworzenia nowej rabaty nieco się pogmatwały. Męska ręka potrzebna do wykopywania roślin z tyłu ogrodu, zajęła się impregnacją cegły, bo pogoda była idealna, ale coś tam zrobiliśmy, dużo jeszcze brakuje, ale zarys jest.