Gabrysiu zobaczymy, może przetrwa? Posadziłam ją niedaleko klonu japońskiego, którego nigdy nie okrywałam, a który ładnie rośnie i zima mu nie straszna, niech bierze dobry przykład
Dzisiaj z Młodą kupiłyśmy nowe rybki. Sumiki szkliste. Tylko 2 sztuki, bo dość duże. Już miały być ostatnie, bo nam się akwarium przerybi, mamy 5 nowych gupików. Ale przeczytałam że te sumiki są rybkami stadnymi... jutro jedziemy po kolejne
Dzisiaj wpuściłam przez okno prezent Siedział na parapecie i łasił się do okna Ktoś go wyrzucił chyba bo widziałam go już parę dni w garażu i przy oczku, dzisiaj chyba jednak deszcz go przygnał Wszedł do domu i łasił się nawet do piesy mojej która zdzikła No i Laki został chyba
A ja Ci zyczen nie zostawiłam choc często zaglądałam, ale Ciebie nie było , więc jak dopiero wróciłaś to teraz buziaki i zyczenia przesyłam, niech sie spelniaja wszystkie marzenia.
.. Pokażę Wam co dostałam w prezencie .... Anioła ... Nie że anioł dostał anioła...mnie, nieeeeee .. Raczej dla diablicy aniołek ...,jest trochę podobny do aniołów Elizki
Ale i tak zdecydowanie najlepsze są te dyndające " szłapki "...., hmmm.... Nooo stópki
The best. A drugim the best jest stroik adwentowy, nawet bez turkusowych bombek.
Jak zwykle szybki jesteś w wiankach, ja dopiero kombinuję co z czym i kiedy.
Gosia wianki świetne Też zostawiam całuski i pozdrawiam I oczywiście życzę z okazji urodzin dużo zdrówka i spełnienia wszelkich marzeń, także tych ogrodowych A to dla Ciebie morza szum, ptaków śpiew... 100 LAT KOCHANY GOSIACZKU
Czort wie, bo liliowce to najczęściej mieszańce, ale taki kwitnący w maju to może być Hemerocallis middendorfiana czy flava.
To tak zanim zapytam co u naszej Ani słychać
Z powodu nieobecności usprawiedliwionej nie wiem dokładnie co słychać, ale widzę że rzucane tu są hasła typu "precz ze ścierką", itd., itp.. To ja dołożę swoje motto - dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania.