Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 21:02, 04 lut 2014

...no to chyba na kawkę muszę wpaść cudne fotki pooglądać... ale jak się tu zebrać????
gierczusia 21:23, 04 lut 2014

monteverde napisał(a)
Gierczusia to jest świerzbieniec Knautia macedonia

Aniu Montewerde ... Witam Cię u mnie serdecznie ...

Dzięki za świeżbieńca ... Łooo mammma... Cóż to za nazwa ... A on w realu jest taki batrdziej bordowy a nie różowawy ??
malgorzata_s... 21:24, 04 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Mnie się teź podoba baaaardzo .. A pewńikiem mnie zamordują , bo ja się zapytałam czy mogę skopiować , ale już ńie czekałam beszczelnie na pozwolenie i skopiowałam od razu.. Stad teź nie mamy sie co martwić sobotą , bo już bedem ded ....
Ps.. A tak na serio .. Szef nam zapowiedział na czwartek kolejną konferencję , mamy wszyscy ochotę go zamordować ( dzizassss, mam nadzieję ,że on tego nie czyta )... Nie wiem czy dam radę , Kasia teź nie jedzie ,żeby się z nią ewentualnie zabrać..aaa... Przepraszam , po raz kolejny... Nie bij , plizzzzzz...

No bijać nie bede, ale myślałam że ci się uda no i Bogusia chciała się przytulić do ciebie. No i co?
Sabat będzie w okrojonym składzie?? Tylko cztery z siedmiu czarownic ??? Buziaki.
gierczusia 21:31, 04 lut 2014

baraga1904 napisał(a)
...no to chyba na kawkę muszę wpaść cudne fotki pooglądać... ale jak się tu zebrać????

Kochana ... Myśl.. Ten tydzień mam tak zawalony,że nawet przestaję wiedzieć jak się nazywam..ale już w przyszłym..hmmmmm... Nic nie mam zaplanowane ... Tak więc myśl , myśl

Bo zaproszenie jest nadal aktualne ...
gierczusia 21:38, 04 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No bijać nie bede, ale myślałam że ci się uda no i Bogusia chciała się przytulić do ciebie. No i co?
Sabat będzie w okrojonym składzie?? Tylko cztery z siedmiu czarownic ??? Buziaki.

Gosiu .. Gdybyś Ty wiedziała , jakie ja mam wyrzuty sumienia ,że ja kolejny raz odmawiam.. Naprawdę.. ...

Bardzo Cię przepraszam.. Kiedyś jak już się celniemy , to Ci wszystko wyjaśnię , jak to jest. Bo to jest skomplikowane troszku a nie chcę na forum marudzić , bo to jest moj afrodyzjak i ładowacz akumaulatorów , więc z marudzeniem precz

A jeszcze umierać nie zamierzam wiec liczę na to ,że w końcu , mimo licznych przeszkód , które nie wiadomo czemu (tak się do cholery ) piętrzą , spotkamy

Ania przeprosi Cię ode mnie osobiście ...

Ps. A poza tym , ja wszystkim , tym co opuchlaków jeszcze nie mieli , je wynajduję , wiec możesz sie jeszcze " cieszyć " ogródkiem wolnym od tych paskudztw ... Bo jak juz przyjadę , to nie wiem jak bedzie
malgorzata_s... 21:51, 04 lut 2014

Elu nie miej wyrzutów sumienia Ja rozumiem wszelkie okoliczności Mieszkamy nie bardzo daleko to jakoś wreszcie się spotkamy jak ty nie przyjedziesz to ja najazd uczynię i już Opuchlaków się nie bojam a jak je wcześnie wypatrzysz to i wykopać je będzie łatwiej bo się nie umocnią na pozycjach.
Nie stresuj się kochana bo nie ma czym Buziaczki.
gierczusia 22:08, 04 lut 2014

Dzięki Gośku... Kamień z serducha ,że się nie gniewasz ... Buziaki
Aneczka 00:44, 05 lut 2014

I ja wpadłam cię odwiedzić Elu i co widzę? Że jesteś mistrzynią upychania nie tylko w poziomie, ale też i w pionie Nieźle A i targować się potrafisz np o limkę A tak serio to bardzo mi się u ciebie podoba. Widzę że roślinki cię kochają. Pozdrawiam cieplutko
Madzenka 06:44, 05 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Kochana ... Myśl.. Ten tydzień mam tak zawalony,że nawet przestaję wiedzieć jak się nazywam..ale już w przyszłym..hmmmmm... Nic nie mam zaplanowane ... Tak więc myśl , myśl

Bo zaproszenie jest nadal aktualne ...

A ja w czwartek będę w K od baldego świtu chyba z przerwą w okolicach 12:00 do 14:00 a ty kolejną ewaluacje masz... Fotek Atyli nie obejrzę
Agania 10:41, 05 lut 2014

monteverde napisał(a)
Gierczusia to jest świerzbieniec Knautia macedonia

a ja myślałam,ze to jarzmianka

Trzeba się dużo jeszcze dokształcać, ale tej nazwy to też bym nie zapamiętała, ale piękny kolorek