Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Makowo na Kociewiu 18:23, 13 wrz 2013

Do góry
Podoba mi się zestaw żółto- biały i bardzo lubię te tulipany..

W cieniu - zacieniona 18:21, 13 wrz 2013

Do góry
ewsyg napisał(a)
Bogusiu, pospacerowałam troszkę po Twojej działce. Masz bardzo fajny zielono-kolorowy busz. Lubię takie gęste nasadzenia. Tyle u ciebie różnorakich roślin i kolorów. A ta ilość grzybów powalająca.

Bogusiu, co to za roślinka ? Podoba mi się

Pozdrawiam Ewa
Ewo, to bylina -Agastache- uwielbiają ją trzmiele ,pszczoły,motyle.
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 18:18, 13 wrz 2013

Do góry
13 i piątek to zawsze mój udany dzień

Przegląd w SKP udany, stempel wbity, jakiś czas spokoju. Od razu dopadł mnie fordowy dealer, bo ja stała klientka tego samego salonu od wieków, i chciał mi sprzedać najnowszy model. Skóra na kierownicy podobała mi się najbardziej

Leje równo, korki w stolicy, ale ja jakoś bez emocji - pojechałam do ogródeczka - deszczowy, nieco smutny, ale wiem,że za parę dni wraca złota jesień. Jeszcze wiele ogrodowej radości przed nami.

Narzędzia wiszą:

Tak jak pisałam - w towarzystwie Bentleya. Obok stara angielska krajalnica do warzyw.
Od razu weselej w szałasie. Tyle koloru .....

W cieniu - zacieniona 18:14, 13 wrz 2013

Do góry
Bogusiu, pospacerowałam troszkę po Twojej działce. Masz bardzo fajny zielono-kolorowy busz. Lubię takie gęste nasadzenia. Tyle u ciebie różnorakich roślin i kolorów. A ta ilość grzybów powalająca.

Bogusiu, co to za roślinka ? Podoba mi się

Pozdrawiam Ewa
Grembosiowo 18:08, 13 wrz 2013

Do góry
grembosia napisał(a)
Chyba dam jeszcze szansę temu powojnikowi, niech pokaże na co go stać w przyszłym sezonie, szału nie ma, ale...

Tak jak pisałam wcześniej - Paul Farges potrzebuje czasu. U mnie już jest całkiem okazały zielony busz, myślę, że w przyszłym roku zaskoczy Cię totalnie
W kamiennym kręgu od początku 17:59, 13 wrz 2013

Do góry
Cudne pajęczynki...

...kamienny zakątek z dzbanem...fajny pomysł.Pozdrawiam.
Puste pole z wysepką kwiatową 17:49, 13 wrz 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Elu, a gdzie Ty?
Pozdrowienia ślę
...jestem, jestem... Nawet, jak mnie tu „pisemnie” nie ma. Nadrobię to dziś troszkę, na przekór dacie (13-ty, piątek, burza, leje)

Małgorzatko – mimo obręczy i pozornie zacisznego kąta, moja anabelka nie wytrzymała wichury, dużo trudu mnie kosztowało doprowadzić ją do pionu. A’propos płotków przeciwamisiowych – już ich nie ma, ale powinnam wokół domu postawić zasieki przeciwdzikowe. Miałam nawet spotkanie oko w oko z odyńcem, na szczęście przez siatkę. Całe watahy tu u nas łaziły...

Hanusiu – moje ziemniaki górą zjedzone przez ślimaki i stonkę, ale jaki będzie urodzaj w korzeniach – zamelduję po wykopkach

Krysiunia – mój ogród to wciąż te same widoczki... Nie umiem go pokazywać tak jak Danusia swój

Kachat – Kasia pewnie? Witaj! No niestety, anabelka z bukietowych najbardziej wiotka. Ale z białych Limelight, Grandiflora i Silver Dolar – mają łodygi bardzo sztywne. Nawet wichura ich nie położyła

Joluś – pozdrawiam!

Bogda – poniżej rabatki dla Ciebie

Jasiu – to zdjęcie bardzo koresponduje z Twoim avatarkiem. Ty wszystkie warzywka uprawiasz bardzo ozdobnie

Basiu - ostatnio wessała mnie nasza kuchnia Ogrodowiskowa... Świetne przepisy, więc szafa pełna przetworów, a już nie wspomnę o cieście drożdżowym Jotki! Najgorsze jest to, że ja jestem strasznym żercą drożdżowego, więc grozi mi poważna opuchlizna

Mój wczesnowrześniowy ogród

Dziś horti już są wybarwione

I jeszcze coś z ostatniej chwili...

Proszę nie zadrościć. Noga zdrowa, ale czapka... pełna innych nóżek...
Moja bajka 17:49, 13 wrz 2013

Do góry
W kamiennym kręgu od początku 17:35, 13 wrz 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Tak dawno wypatrywałem tego dzbana, a on dopiero teraz zagościł Rzeczywiście bardzo tam pasuje Tak w ogóle to piękna ta rabata, a zdjęcia kropelkowe powalają

Sebek, jeszcze raz dzięki...dzban przywiozła mi szwagierka w powrotnej drodze z Zakopanego...dlatego to tak długo trwało....ale warto było czekać
Dzięki za kropelkowe komplementa

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:21, 13 wrz 2013

Do góry

te też aż do czerwca i takich szukam, już część wybrałam, teraz wyszukuję czosnki, ale ciemnofioletowe i wielkie

Co to za odmiana Irenko ta ale czad!!!
Makowo na Kociewiu 17:04, 13 wrz 2013

Do góry
Aniu, Irenko dzięki za odwiedziny
U nas ponuro i nieprzyjemnie i popaduje co chwila Mam zamiar jak się poprawi przesadzić 2 limki i 1 anabelkę na nowe miejsca, bo nie pasują mi tam gdzie są w tej chwili.
i jeszcze kilka pomysłów mam w głowie, realizację ich zapiszę w obrazkach.

Jutro też połażę po sklepach ogrodniczych i popatrzę jakie cebule mają, bo mam trochę miejsca w ogrodzie gdzie jeszcze się zmieszczą.
wiosną tego roku miałam rabatę zółto białą

i różowo - białą

Cebul nie wykopywałam, w poprzednich latach zawsze to robiłam...i dlatego jestem ciekawa jak te rabaty będą się prezentować wiosną 2014.
ogrodoweimpresjejolki 17:00, 13 wrz 2013

Do góry
Przychodzę z rewizytąi zostawiam dla Ciebie dużo dobrej energii, bo wiem, że Ci jej potrzeba
Słoneczne pozdrowienia zostawiam

W kamiennym kręgu od początku 16:53, 13 wrz 2013

Do góry
GorAna napisał(a)
Teraz pozostaje tylko zrobić nasadzenie i czekać na efekty

Sebku jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pomoc
superasko to ci wyszło wazon debesciak, ciekawa jestem jakiego kolorku będzie dalsze nasadzenie ten baaaardzo mi się podoba taki wyrazisty jooooł
Ogródek królika. 16:44, 13 wrz 2013

Do góry
Po górach się włóczyłem się od najmłodszych lat, ale od dwudziestu robię to na rowerze. Ciągle tym samym.
Borówcowy raj 16:25, 13 wrz 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Drzewa w sadzie nie bardzo się w tym roku spisały. Grusza idzie do wywalenia, jabłka chore, wiśnia owocowała tylko jedna, śliwka za malutka jeszcze, no to chyba muszę pochwalić jedynie czereśnie. Trochę się najedliśmy:

] , bo w przyszłości też taki chciałabym mieć
nawet skopiowałam sobie Twoje zdjęcie, pamiętasz....

[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/45/456873/original.jpg" width="360" height="480" alt="" class="forum-upload" />

W cieniu - zacieniona 16:20, 13 wrz 2013

Do góry
Akant i lilie...nie wiedziałam,że taki duży urośnie...zaczyna mu brakować miejsca,strasznie się rozpycha.
W cieniu - zacieniona 16:17, 13 wrz 2013

Do góry
Lilie, kupione wiosną po 2 zł....pię knie zakwitły.
W cieniu - zacieniona 16:14, 13 wrz 2013

Do góry
...zrobiło się żółciutko.
W cieniu - zacieniona 16:11, 13 wrz 2013

Do góry
Rozchodniki wybarwiają się....w połączeniu z języczkami.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies