Viva, ja nie mogę Twojego watku oglądac wieczorem! Bo noc z głowy. Ostatnie zdjęcie mnie rozwala!
Co to są na pierwszym planie: kocimietka i The Fairy? A to białe drobniuchne na przedostanim?
Bozenko, serdecznie gratuluje kolejnego tysiaczka Dziekuje, ze jestes z nami Dziekuje za wszystkie rodki i azalie i za wszystkie ptaszki Zycze Ci kolejnych tysiecy wspanialych stron.
Tak sobie ostatnio myslalam, ze msze pomoc Zonowi. Po co on ma sie biedak meczyc z koszeniem, skoro meczyc sie moge ja z pieleniem Chyba se tutaj posadze jakies chabazie. Taki rzadek pod plotem. Np. lany ostrozek...Bo na rh za malo miejsca, musi byc kompaktowo
A na mysli mam to przejscie.
Miedzy clematisami rosna umbry... No siem zastanawiam czy bylinowa czy krzaczasta. Jak krzaczasta to czy rh, azalie, piwonie... Nie wiem. I moze bluszcz puscic zeby zrobil zielona sciane. A moze pokusic sie o ekrany z ostrokrzewu... No krucabomba cos bym tu porzezbila
Dziękuję Danusiu, pomysł bardzo mi się podoba. Buk to piękne drzewo ale duże, wolałabym mniejsze (małe) drzewo. Ogród łącznie z domkiem ma ok 500 m a za "jakiś czas" ten buk będzie po prostu za duży. Czy prunus umbraculifera będzie tam dobrze wyglądać? a może jakieś inne liściaste lub iglaste?
pozdrawiam
Renia wcześniej pokazała moje lilie i ostróżki Ja pokażę teraz tulipany w 2012 roku. Były piękne ale część z nich okazała się jednoroczna No to z tęsknoty za wiosną
Danusiu bardzo dziękuję za obie propozycje! Obie świetne i oczywiście nie będę się mogła zdecydować
Powiedz tylko proszę co to za roslinki w tym projekcie? Bo w tym pierwszym wszystko jest jasne.
Bardzo dziękuję!