Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ANIA 16:01, 16 sty 2014

Kasiu pozdrawiam w Nowym Roku. A co się dzieje z synkiem? Jaki planujecie zabieg?
malgorzata_s... 18:05, 16 sty 2014

Kasiu puk, puk.
Katkak 19:38, 16 sty 2014

ANIA napisał(a)
Kasiu pozdrawiam w Nowym Roku. A co się dzieje z synkiem? Jaki planujecie zabieg?

Aneczko kochana mój synek ma mieć usunięty trzeci migdałek.
Katkak 19:43, 16 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu puk, puk.

Gosiaczku jestem, jestem, chociaż rzadko Synek cały czas siedzi w domu, żeby nie złapał choróbska i komputer przeżywa prawdziwe oblężenie i dopchać się do niego to sztuka. Wiem, że dzieci nie powinny dużo czasu spędzać przy komputerze, ale biedak przed świętami zaczął siedzieć w domu i żal mi go bo nudzi się już jak mops, więc trochę przymykam oko. Poza tym w ogródku taki marazm, nie ma co fotografować i tu wrzucać i tak jakoś mało mnie ostatnio. Najgorsze, że ma lekką chrypkę i odrobinę kaszlu i ciekawe czy 22 znów nie wrócimy z kwitkiem. Jeśli teraz nie uda się przeprowadzić tego zabiegu to poproszę o przełożenie na lato, bo biedny już ma dość tego siedzenia w domu. Pozdrawiam Gosiuniu
malgorzata_s... 19:46, 16 sty 2014

Katkak napisał(a)

Gosiaczku jestem, jestem, chociaż rzadko Synek cały czas siedzi w domu, żeby nie złapał choróbska i komputer przeżywa prawdziwe oblężenie i dopchać się do niego to sztuka. Wiem, że dzieci nie powinny dużo czasu spędzać przy komputerze, ale biedak przed świętami zaczął siedzieć w domu i żal mi go bo nudzi się już jak mops, więc trochę przymykam oko. Poza tym w ogródku taki marazm, nie ma co fotografować i tu wrzucać i tak jakoś mało mnie ostatnio. Najgorsze, że ma lekką chrypkę i odrobinę kaszlu i ciekawe czy 22 znów nie wrócimy z kwitkiem. Jeśli teraz nie uda się przeprowadzić tego zabiegu to poproszę o przełożenie na lato, bo biedny już ma dość tego siedzenia w domu. Pozdrawiam Gosiuniu

No to powodzenia życzę Lepiej aby już było z głowy. Buziaczki
Katkak 19:48, 16 sty 2014

jola54 napisał(a)
Witaj Kasiu! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!!...

Nie pisałam do nikogo, bo miałam trochę smutnych zawirowań w rodzinie, ale teraz już lepiej i przecież zbliżasię wiosna! więc czas brać się za plany nowych nasadzeń i przemyśleń 'Co by jeszcze zmienić"....Jeszcze raz z uwagą obejrzałam sobie Twój ogród i zafascynowały mnie te kule z wikliny..czy sama je zrobiłaś?podobają mi się.....bardzo . Pozdrawiam

Jolciu cieszę się, że u Ciebie już lepiej i wiosna optymistycznie Cię nastraja (zresztą jak każdego z nas). Kulki są kupowane. Kolega kupował mi je gdzieś w okolicach Leżajska, tamte okolice znane są z wyrobów wiklinowych, ale niektóre dokupowałam w markecie budowlanym. Cieszę się niezmiernie, że mój malutki ogródeczek Cię inspiruje, cudownie czytać takie słowa
Pozdrawiam Cię Kochana
Katkak 19:50, 16 sty 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko, gorące pozdrowienia przesyłam. Czekamy na Ciebie
Buziaki

Basieńko dzięki za pozdrowionka i też pozdrawiam. Czy syneczek jest już na świecie? Jak się czujesz Basieńko? Ściskam wszystkie Muminki
ANIA 19:50, 16 sty 2014

Katkak napisał(a)

Aneczko kochana mój synek ma mieć usunięty trzeci migdałek.

skoro sa takie zalecenia, to trzeba przez ten zabieg przejść. Z doswiadczenia mojej starszej córki wiem, że po zabiegu było tylko lepiej pozdrawiam.
Katkak 19:54, 16 sty 2014

ANIA napisał(a)

skoro sa takie zalecenia, to trzeba przez ten zabieg przejść. Z doswiadczenia mojej starszej córki wiem, że po zabiegu było tylko lepiej pozdrawiam.

Ania tak szczerze mówiąc to na szał nie liczę bo też miałam usuniętego 3-go migdałka, moja siostra też i nadal chorowałyśmy jak diabli. Tyle tylko, że Niuniowi ten migdałek przytyka trąbki słuchowe i w przyszłości mogłoby to spowodować niedosłuch. Ale może faktycznie będzie trochę mniej chorował przy okazji, daj Boże A Ty też miałaś stracha jak szłaś z córcią na ten zabieg? Staram się pozytywnie podejść do tematu, ale pietra mam jak nie wiem co. I jak Ona go zniosła? Dobrze?
Katkak 20:00, 16 sty 2014

czekając na wiosnę