Nie wiem czym sie to różni od innych czosnków.. ale na pewno ceną..
Ja kupuję w Benex internetowo... czekam do października na wyprzedaż... rok temu było wszytko 40% taniej niż we wrześniu ....
W Benex za 1 cebulkę tego czosnku wychodzi teraz 0,92zł (u nas Netto nie ma), po obniżce wyjdzie 0,40zł.. na to liczę....
Te czosnki różnią sie wielkością główki i wysokością łodygi.. i to mocno
Ja chcę kupić te duże Teraz są po 7,99zł.... czekam do października..
Grembosiu, u Ciebie klimat łagodniejszy, wiec jak u mnie zimują to u Ciebie tym bardziej..
Wszystkie czosnki warte posadzenia. Nie żałuj na nie kasy, a odwdzięczą Ci się. Jeśli za moją namową będziesz zadowolona to liczę na oglądanie ich w realu Polecam czosnek olbrzymi i czosnek Szuberta
Ależ piękny zakątek u Ciebie!!! świetny klimat .
Ja też czekam na jakieś wyprzedaże czosnków gigantów , bo faktycznie ceny troszkę wysokie , jak by się chciało parę sztuk kupić.
Na razie miałam w tym roku jednego pokarzę zdjęcie , to morze się zdecydujesz
Dopiero się rozwijał
Po zdrawiam
Kasia Żurawki bezimienne - ale raczej marmoladki Kupiłam bez opisu
Grembosiu odpisałam u Ciebie
Aga no tak,zapracowana jestem ....ciężko nam się spotkać..W niedzielę byłam w Szczawnicy - nawet na Słowacje zarolkowałam
W ogrodzie mało się dzieje ,bo mam głowę pełną planów tylko gorzej z realizacją
Chcę go bardziej "ukwadracić"
Mus do Ciebie wpaść !
Marzenko cuda to Ty pokazujesz a ja podziwiam Twój zapał
Pięknie masz
Agnieszka dziękuję a czosnek polecam - nieco dziwaczny jest i ma coś w sobie
A tym zajmowałam się dzisiaj
Mają tu powstać schodki z cegły i żwiru płukanego i wprowadzić trochę ładu w ten chaos.
Narazie cegła:
) Ten pierwszy schodek ułożyłam przed przyjazdem Mai, dzisiaj walczyłam z drugim. Nawet udało mi się go dokończyć, ale zdjęcia nie zrobiłam bo musiałam pognać do pracy
Jeszcze sporo pracy zanim zacznie wyglądać tak jak to sobie wymyśliłam...