kierownicy ? ... poczekaj kierownicy z kierowcą ... czterech kółek (2 to tylko połowa ... a połowa to nic jakby ) ... miękkiego siedzenia ... lampki z czerwonym winem ... dobra może być tylko ten kierowca żeby nie było, że kanapowiec jestem
Może następnym razem wszyscy narciarze powinni mieć na plecach napis "ogrodowisko" wtedy będziemy miec pewność że widzimy naszych Białka dzisiaj faktycznie bardziej biała i zimowa... Czekam na fotorelacje jak każdy i pozdrawiam niedzielnie...
Dla Was kochani podglądających i kibicujących nam wytrwale przez cały weekend, pozegnalny strudel na ciepło i kawa na bani dziekujemy Wam za obecnosc po drugiej stronie...i do zobaczenia w wątkach i w naszych ogrodach
czuje się tak jakbym tego strudla mniamała !!! ... i to dosłownie ... poczułam napływające soki i głód ogromny ... i skąd potfffory ja takiego strudla sobie wyczaruję teraz ??? ... bo, że moje talenty kulinarne tego nie udźwigną to chyba jasne ... dobra zrobię sobie szarlotkę ... zawsze to japppko ! no nie ...
i wracać mi pasibrzuchy ... bo tu siem tęskni