Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:51, 12 sty 2014

an_tre napisał(a)
Myślałam dziś o Tobie i twoim ogrodzie nie wyrabiam czasowo i dlatego mnie mniej tu
pozdrawiam

Aniu wiem coś o tym bo ja też wchodzę tylko z rewizytami , na inne wejścia już czasu brakuje.
Bogdzia 09:57, 12 sty 2014

Madziarzeszow napisał(a)

Zapisałam dziękuje

Madziu miłej niedzieli życzę.
Bogdzia 10:02, 12 sty 2014

Dziś u mnie paskudna pogoda deszcz i silny wiatr a ja tęsknię do takich widoków:

Kasik 10:02, 12 sty 2014

Chciałoby się zobaczyć wiele i napisać wiele, ale jeśli tylko znajdę czas na poczytanie o rzeczach mnie interesujących, to już tylko chwila na napisanie paru postów zostaje.
Chciałoby się poznać i porozmawiać z wieloma osobami ale ni jak mi to nie wychodzi.
I choć komp. włączony stoi, to przecież inne zajęcia domowe też trzeba ogarnąć.

Pozdrawiam Bogdziu niedzielnie

Kasik 10:03, 12 sty 2014

Te krokusiki -cudniaste.
jotka 10:18, 12 sty 2014

Bogdziu, u mnie też nie ma na razie zapowiedzianego słoneczka na dziś A miało być ładnie - spacerowo ...
Ciasteczka mówisz??? Ostatnio upiekłam kruche, uwielbiane przez rodzinkę i ... pierwszy raz dałam taką "pieczeniową" plamę, że nie wiem czy się przyznać? Zapomniałam dać cukru! I wyszły wytrawne.
Dorośli uznali, że ta wersja też jest niezła, a dzieci ... smarowały domowymi powidłami z wiśni i też wcinały

W wolnej chwili zapraszam do mnie na "powojnikowo"
Słodkiej niedzieli z wnukami
Bogdzia 10:19, 12 sty 2014

Kasik napisał(a)
Chciałoby się zobaczyć wiele i napisać wiele, ale jeśli tylko znajdę czas na poczytanie o rzeczach mnie interesujących, to już tylko chwila na napisanie paru postów zostaje.
Chciałoby się poznać i porozmawiać z wieloma osobami ale ni jak mi to nie wychodzi.
I choć komp. włączony stoi, to przecież inne zajęcia domowe też trzeba ogarnąć.

Pozdrawiam Bogdziu niedzielnie

Kasiu nie przejmuj się wszyscy mamy domowe obowiązki jedni więcej inni mniej ,. Ja wczoraj nie mogłam sobie poradzic z nadmiarem pracy a jeszcze chciałam wejśc na forum i przynajmniej tych na nartach zobaczyc , czasem trudno na to znaleźc czas ale pomału wszystko sie jakos układa i koło Ciebie pewnie znajdą sie jacys ludzie ogrodowiskowi z którym latem uda sie spotkac. Coraz nas więcej jest to i blisko mieszkających przybywa a przecież i samo pogadanie w necie ma swoje uroki.Miłej niedzieli życzę i wiosny wkrótce.
Bogdzia 10:21, 12 sty 2014

jotka napisał(a)
Bogdziu, u mnie też nie ma na razie zapowiedzianego słoneczka na dziś A miało być ładnie - spacerowo ...
Ciasteczka mówisz??? Ostatnio upiekłam kruche, uwielbiane przez rodzinkę i ... pierwszy raz dałam taką "pieczeniową" plamę, że nie wiem czy się przyznać? Zapomniałam dać cukru! I wyszły wytrawne.
Dorośli uznali, że ta wersja też jest niezła, a dzieci ... smarowały domowymi powidłami z wiśni i też wcinały

W wolnej chwili zapraszam do mnie na "powojnikowo"
Słodkiej niedzieli z wnukami

No i kto wie czy nie było lepiej nioz z cukrem bo zawsze to coś nowego. Mnie tez sie takie przygody trafiają jak za dużo na raz robię.Kto by się tym przejmował???
eliza3 10:26, 12 sty 2014

Bogdziu, witam przy niedzieli.
Jak dobrze, że zajrzałam na forum (pierwsze kroki do Ciebie ) bo już wiem co słodkiego upiec.
Moja puszka z ciasteczkami już pusta, więc biorę się za robotę i też dodam kokos do części, dzięki za pomysł
Buziaki.
Bogdzia 10:51, 12 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Bogdziu, witam przy niedzieli.
Jak dobrze, że zajrzałam na forum (pierwsze kroki do Ciebie ) bo już wiem co słodkiego upiec.
Moja puszka z ciasteczkami już pusta, więc biorę się za robotę i też dodam kokos do części, dzięki za pomysł
Buziaki.

Elizko ciesze sie ze podsunęłam pomysł. Z wiórkami kokosowymiosą bardzo dobre.Miłej niedzieli.