Misiek, to bardzo słodki pies i jak każda psina ma swoje ulubione miejsca przyzwyczajenia
Nasze psy są przykładem na to, jak wiele potrafimy wybaczać, jak ktoś jest dla nas bliski Moja Zuzia jest bardzo energicznym psem i ciągla zachęca nas do zabawy. Nieraz mimo tego, że jesteśmy zmęczeni, to dajemy się w to wkręcić, bo przecież szkoda pieska
To jeszcze doniczusie ze Złotej uliczki (domki w miniaturze - ja ze swoim 177 cm wzrostu waliłam głową o wszystko
Zresztą sami zobaczcie - domki liliputki ale płotek z kwiatkiem musi być
Na zakonczenie kuta piękna ogrodowa ławka ( niestety nie mam sfoconej jej same bo nie chciałam się z niej ruszyć po 6 godzinnym maratonie po Padze
To znów w podróży (wirtualnej) w towarzystwie Elizy, Ani...opuszczamy hotel, aż szkoda, bo tak tu pięknie. Wszędzie morze, palmy, oblepione koralami pomarańczowe ogniki, oleandry, ozdobne trawy. Nie ma czasu na plażowanie, więc ostatnie spojrzenie i w drogę.
Ruszyliśmy, ostatnie spojrzenie z autokaru.
Byłam, wróciłam, achy i ochy zostawiłam
Piekne miasto, czyściutkie państwo, takie jak lubie, mało ludzi, dużo lasów i pól, czyste powietrze a Praga - zachwycająca!
Oczywiście obowiązkowo ogrodowiskowe foty czeskich ogrodów
Zacznę od hotelu z pięknym klombem obrośniętym bluszczem i strzyzonymi kulami z irgi i pięciorników . Po ścianach wspinają się bluszcze.