Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Szczypiorkowy ogródek 18:38, 15 paź 2013

Do góry
róże w Oslo

Szczypiorkowy ogródek 18:32, 15 paź 2013

Do góry
Park Vigelanda w Oslo
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 18:32, 15 paź 2013

Do góry
grembosia napisał(a)
Pięknie u Ciebie, i u sąsiadki też
Jesień ma jednak swój klimat, oby jak najdłużej cieszyła oczy.

Grembosiu takie widoki cieszą ogromnie kolory, słońce i błękit nieba i chce się po prostu żyć

Zapach ziemi 18:30, 15 paź 2013

Do góry
Rzeczywiście zaniedbałam swój wątek niemiłosiernie.

W ostatnim czasie bardzo intensywnie pracowałam w ogrodzie. Bolą mnie chyba wszystkie możliwe mięśnie i czuję się jakby mnie kto skopał , zwłaszcza w tzw.zad.
Nie chciałam tracić czasu na robienie zdjęć i tylko z łopatą latałam.
Jednak zawstydzona postanowiłam pobiec i coś tam pstryknąc . Niestety już ciemno , więc tylko jedno zdjęcie . W weekend mam nadzieję będę sadzić żywopłot grabowy , więć zrobię zdjęcia grabików , no i trochę mojej jesieni.
pozdrawiam

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 18:26, 15 paź 2013

Do góry
Dziś był piękny słoneczny dzień, podobno ostatni taki tej jesieni...
po powrocie z pracy poszłam na krotki spacer żeby nacieszyć się kolorami złota i czerwieni
u sąsiadki wypatrzyłam zwykłego klona, który cudownie się przebarwił,
złoto aż dosłownie z niego kapało

z resztą zobaczcie sami

Szczypiorkowy ogródek 18:25, 15 paź 2013

Do góry
Po baardzo długiej przerwie fotki kwiatków z wakacyjnej Norweskiej wyprawy
Klomby w Oslo
O....! 18:20, 15 paź 2013

Do góry
marzena napisał(a)

Marzenko musiałam powtórzyć jeszcze raz te zdjęcia, bo na nie czekałam najbardziej.
Mój lichy winobluszcz opadł po pierwszych przymrozkach, więc pozwól, że oczy nacieszę tym widokiem...
nigdy bym nie pomyślała, że będę się zachwycać słupem
Ogródek Anity 18:19, 15 paź 2013

Do góry
Dzisiaj przyszły moje ostatnie zakupy w tym sezonie-róże
Jeszcze tylko nadam kształt nowej różance i sadzę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:02, 15 paź 2013

Do góry
Dla wszystkich głosujących jesienny kwiatek w podziękowaniu

Pomysł na ogród 17:58, 15 paź 2013

Do góry
moje zdobycze po 3 zł tak się prezentują :

Rododendronowy ogród II. 17:39, 15 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Dzisiaj u Ciebie uczta dla oczu, pięknie.
Razem z Tobą czekam na emisję, to będzie wspaniały odcinek
Pozdrawiam Bogdziu bardzo serdecznie.
Rododendronowy ogród II. 17:31, 15 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, czekałam na to zdjęcie, to mój ulubiony zakątek na ciepłą i słoneczną jesień.
Kubek ciepłej herbatki i zapach lasu... rozmarzyłam się.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:19, 15 paź 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
t i od tamtego dnia straciłam spokój ...

Izabello - Konstancjo, i właśnie od tego dnia straciłam kontakt, co się u Ciebie działo. Ale analizuję dokładnie. Czytałam o doktorze, że się nie oszczędza na doktorach. Ale męża trzeba oszczędzić, więc Młoda kopie (co tak się błyszczy na czarno na ziemi rdzennej?).

Miałam powiedzieć o odczuciach: wszystko nabrało tempa w Twoim ogrodzie.
A nie mieliście przyjechać jesienią w góry? Pytam, bo Ta się dopytuje a ja w nieobecności swojej nie umiem odpowiedzieć na to pytanie.
Zjedlibyśmy sobie jabłka pieczone z miodem i migdałami. Mam nowy piec!

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:06, 15 paź 2013

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)
Żeby taką jesień dane nam było oglądać jak najdłużej!

pozdrawiam

też o tym marzę

a i pod ambrowcem są trytomy, 5 sztuk, nie zakwitły, może za rok?
Ogród w skali mikro :) 17:06, 15 paź 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Odpadną ..... Aaa.... Szkoda ... A ja myślałam ,że wnet będzie gąszcz ... Tak mi się podoba ten zielony płot u Szefowej

za to będzie gęściejszy
tu mam bluszcz rosnący w koło, bo zahaczany kosiarką, częsć liści tez tracę, ale odbijają wszystkie i to szybko, wiosną...wiosną zetnij końcówki, pójdzie jeszcze szybciej; jakoś 2 tygodnie temu robiłąm chyba z 50 sadzonek i puszczałam w różne zaplanowane miejsca, a może i więcej ich było, wyszarpywałam z korzeniem, odcinałąm i sadaziłam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:00, 15 paź 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Że też ja wczesniej do ciebie nie zajrzałam Irenko .......mam wyrzuty sumienia..... nie wiedziałam o twoim wypadku z palcem, gdzies mi umkneła ta informacja na innych wątkach chociaz ktos, gdzies pisał, że trzyma kciuki za Irenke... ale nie sprawdziłam wtedy o co chodzi. W ogóle ostatnio miałam nawał pracy w pracy, kilka imprez rodzinnych w wekendy, do tego prace w ogrodzie i forum aktywnośc mi sie obnizyła.... Teraz żałuję że nie było mnie u ciebie w tym waznym momencie, ale nie mniej serdecznie ci współczuje przede wszystkim tego stresu zwiazanego z wypadkiem, operacją i bólu oraz cierpienia. Widzę że miałas wielkie wsparcie od bliskich ale i od pozostałych forumowiczów - to wspaniałe ! Dobrze że wszystko masz juz poza sobą i jestes na dobrej drodze do wyzdrowienia, choc jak sie domyslam rehabilitacja i powrót reki do formy to jeszcze pewnie dłuuugo potrwa. Trzymaj sie kochanie !
A tak juz poza wszystkim to nie wyobrażam sobie jakim dla ciebie trudem było usiedziec z ta ręka na temblaku i nic nie móc robic - ty przecież jesytes wulkan nie kobieta...!!

Przebiegłam obrazkowym pismem z 80 stron do tyłu i jestem w miare na bieżąco, czytałam o dylematach z powieszeniem zegara, ogladałam jesienne widoczki, olbrzymkę hoste wygryziona przez slimaki troche ale złocąca sie juz jesiennie, widziałam nowo zakupione trawki oraz miejsce gdzie doszło do twojej akcji z piłą...eh.. a poza tym jesienne kolory w twoim ogrodzie. Jest bosko ... ogród masz piekny o kazdej porze roku, uwodzisz kompozycja kwiatów i kolorów, i sama swoja osobą.

Ściskam cię mocno - wirtualnie - raz jeszcze, pozdrawiam i szybkiego powrotu do pełni zdrowia zyczę. Oszczedzaj sie i kuruj !

Małgosiu, no cos ty, jakie wyrzuty, zdarzyło się, czas juz minął, masz tyle zajęć, nie zawsze uda sie wszędzie być
za 3 tygodnie lekarz powie, co dalej
dzięki za wszystkie miłe opinie, bardzo miło sie tego słucha i dziękuję za życzenia zdrowia, a ograniczenie prac, to dla mnie najgorsza kara, coś okropnego, ale nadrobię
i ciut jesieni

Moja codzienność - ogród Oli 16:59, 15 paź 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Aniu dziś cisza bo w tak cudną pogodę grzechem byłoby kisić się w domu
Pół dnia spędziliśmy chodząc po okolicznych nieużytkach w poszukiwaniu owoców dzikiej róży. Ręce scharatane na maksa ale 10kg uzbierane na winko przy okazji mega długi spacer
Wieczorek przy grillu ze znajomymi a teraz siedzę z farbą na włosach

Jesienna kałuża...

Cudana ta twoja jesien, a i fotki okolicy i bukowego lasu tez mnie urzekły... co bysmy oglądali i czym cieszyli oko gdyby nie to nasze forum. Fajnie że tu jestem
Pozdrawiam Olu !
Rododendronowy ogród II. 16:51, 15 paź 2013

Do góry
A to była jedyna dzisiejsza aktorka

Rododendronowy ogród II. 16:50, 15 paź 2013

Do góry
No to po nagraniu i jak zwykle nie jest tak jakby się chciało. Słonka nie było wogóle , przez cały dzień a bez słońca kolory na drzewach nie są tak wyraziste. No cóż trudno sie mówi.Sami zobaczcie jakie dzis kolory były.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:49, 15 paź 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Irenko, obejrzałam Twoje ogniste zdjęcia, piękne
Mój winobluszcz zmarzł, niestety... na pociechę zostały mi berberysy i to one dają teraz kolor w ogrodzie
Pozdrawiam Cię serdecznie.

A ja byłam u ciebie i sobie obejrzałam ptaasie zapasy w spiżarni na drzewie, czy raczej krzewie berberysy później się wybarwiają, ale za to jak!

u mnie klonik japoński, też cudnie się czerwieni i w towarzystwie magnolii gwiaździstej, przebarwionej na złoto; mam wrażenie, ze w tym roku, złoto dominuje

i wyspa berberysowa już pełna wróbli wróciły
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies