Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna
09:37, 03 wrz 2013
Nic na niej nie sadź... wysyp kamykami, korą szyszkami.. to jest już w lesie i po co na siłę robić rabatę tam gdzie nic nie będzie rosło... Jak już posadź rojniki.. dadzą tam radę. Mam rojniki, które 3 lata przetrwały pod jałowcem.. i żyją.. Posadź rozchodniki.. też dadzą radę... mam taki co sie rozrasta jak głupi.... i myślę że na 10 cm da sobie radę.. zaraz poszukam foto.. wrzuć w to jakie kamienie, konar drzewa...
Szybko jest zielone, latem kwitnie na brudny róż... (po przekwitnięciu dobrze jest suche badyle wyrwać/wyciąc).. kochają to pszczółki. Mam to też przy parkingu i rośnie to na kamieniach... bo ziemi to tam prawie nie ma.. nie podlewałam nawet w to lato ani razu. Miałam to pod różami, gdzie cień od bylin i róż był cały dzień.. rosły ..
Szybko jest zielone, latem kwitnie na brudny róż... (po przekwitnięciu dobrze jest suche badyle wyrwać/wyciąc).. kochają to pszczółki. Mam to też przy parkingu i rośnie to na kamieniach... bo ziemi to tam prawie nie ma.. nie podlewałam nawet w to lato ani razu. Miałam to pod różami, gdzie cień od bylin i róż był cały dzień.. rosły ..