Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka
10:58, 20 sie 2013
Początki nowej rabaty. Trawy za rok mam nadzieję przysłonią granicę żwirek-kora. Na razie jest jak jest... grzybek - no comment, prezent
Polar Bear nowa
Z tyłu kiedyś będzie żywopłot z cisów (bardzo wolno rosną). Pozostałe rośliny do wykopania, na razie rosną; chyba że zostawię taki busz, się okaże.
Przed domem:
W drugą stronę, wyobrażamy sobie że kompostownik jest ławeczką
Kompostownik wylatuje, jak M znajdzie chwilę... i będzie żwirowy placyk z ławeczką, bukszpanami, hortensjami i trawami
Liliowce odrastają... w takim tempie zabieram się za ich wykopywanie że za chwilę będzie to samo
W skrzynkach znowu zielono
Po prawej od tarasu - przy bergeniach rosły 3 cisy które padły, muszę je posadzić na nowo, chcę ekran

Polar Bear nowa

Z tyłu kiedyś będzie żywopłot z cisów (bardzo wolno rosną). Pozostałe rośliny do wykopania, na razie rosną; chyba że zostawię taki busz, się okaże.

Przed domem:

W drugą stronę, wyobrażamy sobie że kompostownik jest ławeczką

Liliowce odrastają... w takim tempie zabieram się za ich wykopywanie że za chwilę będzie to samo

W skrzynkach znowu zielono

Po prawej od tarasu - przy bergeniach rosły 3 cisy które padły, muszę je posadzić na nowo, chcę ekran