Ania z ogrodoterapii się śmieje ,że bedem panią prezes stwowrzyszenia anty - opuchlakowego , bo od kiedy u Niej byłam to Ona ma opuchlaki ... Tzn. Ona już dawno miała opuchlaki ale żyła w błogiej nieświadomości aż do przyjazdu pewnej Gierczusi ...
Pokaże Wam zmasakrowane liście moich roślin .. Ze przez te czarne paskudy , to chyba mowić nie muszem ,......
To po to ,żebyście ewentualnie byli uświadomieni jak te opuchlakowe liście wyglądają ... I będę trzymać kciuki ,żeby Wam się to nie zdarzyło.....
Dziś zaliczyłyśmy pierwsze centrum ogrodnicze....jeszcze dwa zostały ale to w pozostałe dni bo by mnie zakrzyczeli, gdybym im kazała dziś wszystkie 3 obejść
Tu już oczywiście świątecznie jest ale te zdjęcia później...na razie ogrodowe pokaże.
Tu mi sie bardzo podoba , taki nierówny teren , schody i liście, świetne i te nad wodą również.Na razie nie wiem kiedy bedzie mój ogród w tv jak bede wiedziała dam znac.Pozdrówka zostawiam.
Teraz to wszystko jasne, nie dziwię się, że Ci się nie podoba.
Tawuły byłyby fajne, gdyby je posadzić w formie obwódki, tak, jak to pokazałam na mojej fotce.
U ciebie są rozstrzelone i jest ich zbyt mało, co nigdy nie da pożądanego efektu.
Tuje z tyłu to pewnie brabanty, trzeba je ciąć na kształt żywopłotu aby były tłem dla całej rabaty.
Dosadziłabym jeszcze ze dwa ogniki a za nimi powtórzyła bordową śliwę.