Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona odskocznia

Zielona odskocznia

Hogata 21:43, 30 paź 2013

Kondzio napisał(a)
pewnie że cieszy ja też kupuje dużo mniejsze rośliny bo są tańsze albo sam robię sobie sadzonki taniej lub za darmo a jak urosną ile satysfakcji hi hi hi

To tak jak ja. Po kupiłam w tamtym roku po jednej żurawce, a teraz mam już po 20 szt. każdej.

Trawy też mi się udało rozmnożyć, najbardziej cieszą miskanty z jednej szt. kupionej i podzielonej w tamtym roku i to jeszcze w jesieni powstały 3 szt. W tym roku nie ryzykuję, bo już poczytałam że lepiej poczekać do wiosny z dzieleniem.... więc czekam....
Hogata 21:46, 30 paź 2013

asc napisał(a)
Fajne te Umberki, już duże..... a reszta urośnie .... szybciej niż bliźniaki Teraz wydaje sie łyso, ale za rok Cię rabaty zaskoczą
Uciekam do mojej papryki "samo zło".. pali mnie wszytko... ale już kończę ja przerabiać.... masakra..... ale tak lubię pikantne, że sie poświęcam 2 razy do roku Oj pisać nie mogę nawet.... biedne moje łapki....

Aniu mnie to "łyso" to nawet w oczy nie razi

A co to za papryczkę przerabiasz??
Hogata 21:50, 30 paź 2013

Rench napisał(a)
Jak takich ochoczych pomocników masz,to ogród ogarniesz raz-dwa
Ja też tak mam,wydaje mi się że fajnie zrobiłam,a kiedy fotkę zrobię to szału nie ma
My chyba źle te foty strzelamy

No dokładnie jak coś zrobię to się zachwycam... łał super... później foto... i masakra... co ja mam pokazać...

Chyba Ania ma rację foty na brzuchu trza robić. Tylko na mnie już teraz jak na wariatkę patrzą jak z aparatem po ogrodzie latam. A jak jeszcze zacznę na kolana się pokładać to do opieki społecznej zadzwonią, że mamusia zamiast dzieci pilnować to po ogrodzie się pokłada
Hogata 21:51, 30 paź 2013

beta napisał(a)
nooo Agatko dałaś czadu....umberki śliczne i pięknie tam wyglądają....a resztą się nie przejmuj....tak jak ania pisze, że to wszystko szybciej urośnie niż bliźniaki

buziaki dla Ciebie i Małych Pomocników

Umberki na razie łyse ale podobają mi się bardzo. Może łyso ale moje i jestem przedumna z mojego dzieła
gierczusia 16:01, 03 lis 2013

Hogata napisał(a)

Chyba Ania ma rację foty na brzuchu trza robić. Tylko na mnie już teraz jak na wariatkę patrzą jak z aparatem po ogrodzie latam. A jak jeszcze zacznę na kolana się pokładać to do opieki społecznej zadzwonią, że mamusia zamiast dzieci pilnować to po ogrodzie się pokłada

Poplułam ekran ..,.

Agata , toż my będziemy do siebie listy pisać ... Bo mnie chyba z donosu sąsiadów wariatkowie zamkną ( z przyczyny biegania w nocy po ogrodzie z latarkąi przyrządem do mordowania opuchlaków

Buziaki

Miłego niedzielnego wieczoru i kolejnego tygodnia
gierczusia 16:05, 03 lis 2013

Hogata napisał(a)

Umberki na razie łyse ale podobają mi się bardzo. Może łyso ale moje i jestem przedumna z mojego dzieła

Nooo są sliczne ... Takie fajne regularne koronki ... A rabaty ..achhh.. Urosną .... Robisz fotki tabletem ???.... Bo jak tak , to znaczenie ma ułożenie ekranu do zdjęcia... Ja też miałam ten problem na początku ..a żeby było śmieszniej ja je u siebie widziałam dobrze a z reszty odwiedzających nikt się ńie przyznał.. Jaja były jak byk
Mala_Mi 09:47, 07 lis 2013

Hogata 09:27, 17 lis 2013

Mała wycieczka do Niemiec. Piękna aleja z platanami w Stuttgardzie

Marta7 18:33, 31 sty 2014

Hogata napisał(a)
Mała wycieczka do Niemiec. Piękna aleja z platanami w Stuttgardzie

Ale cudne te platany! no i Ty niczego sobie! Piękną miałaś wycieczkę.
Pozdrawiam serdecznie
Madziarzeszow 07:48, 19 mar 2014

Pozdrawiam słonecznie , bo pewnie u Ciebie też słoneczka brakuję