Przeraziło mnie to przeczytałem w necie, że kwitnie najszybciej po 16 latach, a u Was widziałem, że to nieprawda Tak wygląda mój tulipanowiec - młodzieniaszek:
to nie zwidy, tak było. Spędziłam przemile czas, a tak się stresowałam czy wszystko będzie ok i do tego te przeciwności losu... Jeszcze raz baaaardzo Wam dziękuję!
Monika szczególnie te na początku chyba żartujeszrobiłam fotki w ogrodzie teraz ale nie miałam tydzień internetu aby je wstawić te powojniki przyjechały ze mną
a tu kwitnąca Kassandra bylinowa sztywniutka jak drut
i coś "na ząb" Uzupełniam "zapasy" przed zimą. Cukinia w soku pomarańczowym (nie pytajcie jak smakuje bo nie wiem ale uwierzyłam internetowi Ogórki w zalewie musztardowej i konserwowe... A dzisiaj zrobiłam cukinię "małosolną"... w końcu to taki większy ogórek To też eksperyment... Się Państwo częstują
Zagrzmiało, błysnęło, łupnęło... lunęło... wszystko w miarę kulturalnie i delikatnie, podlało ogródeczek przynajmniej... Tylko dlaczego dzisiaj było 14 stopni?? ja siem odzwyczaiłam, mnie było zimno...
Zatem dzisiaj w domu przesiedziałam czyli nic nowego sie nie dzieje... Idę w odwiedziny do Was. A, mimo wszystko zaglądającym, zostawiam kfiatuchy domowego sortu