Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

jolka 17:08, 16 lis 2013

Paula, jak się do Ciebie zagląda to człowiek zapomina, że jest środek listopada
Zieleń trawy soczysta, bluszczyk, nowe przyrosty roślin, pąki magnolii w gotowości!
O nowych planach nie wspomnę! Szalejesz!!
Nieźle się rozkręciłaś, może zaczarujesz zimę - i nie przyjdzie

Całuski zostawiam
Borbetka 17:12, 16 lis 2013

Witaj Paulino. Piszesz, że pusto na rabatach, a ja to widzę w wyobraźni, że przesadzać i tak będziesz za jakiś czas. Trzymam kciuki i gratuluję wykonanej pracy. Trafiłaś tu w samą porę i możesz czuć się, że "jesteś na wierzchu". Ja popełniłam kiedyś wiele błędów i teraz to naprawiam powoli. Gdybym wiedziała tyle wtedy, zaoszczędziłabym sporo pieniędzy, a tak teraz wyrzucam, co brzydkie i co się zestarzało. Pozdrawiam i życzę zdrówka dla synka. To na pewno nic poważnego. Może trochę osłabiony jest. Taka jesień jak mamy z oknem jest okropna.
paulina_ns 19:43, 16 lis 2013

jolka napisał(a)
Paula, jak się do Ciebie zagląda to człowiek zapomina, że jest środek listopada
Zieleń trawy soczysta, bluszczyk, nowe przyrosty roślin, pąki magnolii w gotowości!
O nowych planach nie wspomnę! Szalejesz!!
Nieźle się rozkręciłaś, może zaczarujesz zimę - i nie przyjdzie

Całuski zostawiam

Czary mary, zimo nie przychodź hehe, a na poważnie dzięki Jolu
paulina_ns 19:45, 16 lis 2013

Borbetka napisał(a)
Witaj Paulino. Piszesz, że pusto na rabatach, a ja to widzę w wyobraźni, że przesadzać i tak będziesz za jakiś czas. Trzymam kciuki i gratuluję wykonanej pracy. Trafiłaś tu w samą porę i możesz czuć się, że "jesteś na wierzchu". Ja popełniłam kiedyś wiele błędów i teraz to naprawiam powoli. Gdybym wiedziała tyle wtedy, zaoszczędziłabym sporo pieniędzy, a tak teraz wyrzucam, co brzydkie i co się zestarzało. Pozdrawiam i życzę zdrówka dla synka. To na pewno nic poważnego. Może trochę osłabiony jest. Taka jesień jak mamy z oknem jest okropna.

Witaj Borbetko, byłam u Ciebie, PIĘKNIE masz Ja bym nie miała serca coś wyrzucić, na pewno gdzieś bym wcisnęła Dziękuję ja także mam nadzieje, że to nic poważnego...pozdrawiam.
paulina_ns 12:55, 18 lis 2013

Dziś piękna pogoda, więc nie tracąc czasu, zrobiłam kolejne trzmielinowe przedszkole, tym razem już w doniczkach i póki słoneczko świeci siedzą sobie na dworze, a później wylądują na strychu..tylko proszę o rozpoznanie co to za trzmielina, wzięłam sadzonki od sąsiadki

Monika76 13:24, 18 lis 2013

Paula jak ja Ci zazdroszczę widoków. Góry moje kochane też bym chciała mieć na "wyciągnięcie" ręki a nie 350 km. Pozdrawiam
Viola 13:54, 18 lis 2013

Na moje oko to Trzmielina Fortune'a Emerald Gaiety. Ucięłaś z krzaczka i do wody czy do ziemi od razu?
kasiula79 13:57, 18 lis 2013

paulina_ns napisał(a)
Dziś piękna pogoda, więc nie tracąc czasu, zrobiłam kolejne trzmielinowe przedszkole, tym razem już w doniczkach i póki słoneczko świeci siedzą sobie na dworze, a później wylądują na strychu..tylko proszę o rozpoznanie co to za trzmielina, wzięłam sadzonki od sąsiadki

Trzmielina wygląda na Emerald Gaiety , ale mogę się mylić

pozdrawiam
paulina_ns 14:06, 18 lis 2013

Viola napisał(a)
Na moje oko to Trzmielina Fortune'a Emerald Gaiety. Ucięłaś z krzaczka i do wody czy do ziemi od razu?

Ucięłam z krzaka i od razu do ziemi, już tak robiłam i się sprawdziło
paulina_ns 14:07, 18 lis 2013

kasiula79 napisał(a)

Trzmielina wygląda na Emerald Gaiety , ale mogę się mylić

pozdrawiam

Już dwie osoby wymieniły tą nazwę,więc zapisuję Dziękuję za pomoc w rozpoznaniu