Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:50, 28 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Rabatabez kosaćca Będę Was tą rabatą teraz męczyć

Marzenko ja tam cos rozowego widze,jakas plame w tym kolorze ,albo pociagniecie koloru bordo,ale o jedno pietro wyzej albo ...slupek z kamieni..albo..juz bzdury pisze
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:43, 28 lip 2013

Do góry
Rabata bez kosaćca Będę Was tą rabatą teraz męczyć

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:37, 28 lip 2013

Do góry
Budleje...

Wszędzie latają motyle

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:31, 28 lip 2013

Do góry
Carex:

morowi Ice dance (???)

carex ornithopoda ptasie łapki

Na tym zdjeciu jest carex frosted curls (jasny) i carex bronzita (chyba bo kupiłam NN) - brązowy

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:30, 28 lip 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

Pozdrawiam Wszystkie Panie
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:27, 28 lip 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba

Jak miło widzieć Was wszystkich
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:21, 28 lip 2013

Do góry

I jeszcze dzisiaj tylko jedno ale za to bardzo ważne zdjęcie To jest kawałek rabaty Alinki wysypanej kompostem własnoręcznie zrobionych od podstaw i własnoręcznie przesianym z czego Alinka byla dzisiaj bardzo dumna i SŁUSZNIE bo wygląda to super a i roślinom służy... Zdjec kompostowników nie robiłam ale są naprawdę "słusznej" wielkości i się nasza Gospodyni bardzo napracowała... Bo to nie tylko kawałeczek, ale cały ogród tak obsypała...

Jutro - znaczy dzisiaj - wrzucę jeszcze kilka zdjęć z cudnego ogrodu u stóp klasztoru teraz już jednak zasypiam Dobrej nocy i jeszcze raz wielkie dzięki Także całej rodzince Alinki która nas tak fantastycznie przyjęła... Jak wczoraj stwierdziła mój znajomy "to jest naprawdę niecodzienne i zadziwiające" Buziole
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:13, 28 lip 2013

Do góry
Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:06, 28 lip 2013

Do góry
Marzenko u mnie też ziemia zaczyna pękać, chociaż wczoraj podlewałam

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:06, 28 lip 2013

Do góry
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:02, 28 lip 2013

Do góry
Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 00:02, 28 lip 2013

Do góry
Iwonko! Wszystkie dobre myśli zostawię dla Was. A jak wrócę, opowiem co widziałam.

A dzisiejszy dzień miałam imieninowo - ogródkowy

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:01, 28 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Leżakowanie

No to ja tu zostaje juz dzis i jutro i jeszcze dłużej..... takie lenistwo błogie, z nogami w oczku (bo upał) i z widokiem na taaaki ogród..... bajka ! A drinki jakies podjeszcz do leżaczka Marzenko ? ...
Działka wkoło Lubczyka :) 00:00, 28 lip 2013

Do góry
Chodniczek się robi, na koniec dzisiejszych prac wygląda tak

Nie patrzcie tylko na chwasty -wstyd mi i to bardzo!
Jeszcze tylko trzeba przycementowac i położyć kostkę ale to pewnie dopiero w poniedziałek, ponieważ jutro jadę na urodziny do babci, a m zostaje, bo przyjeżdża wujek i będę kończyć sufity u góry!

Ogród zapachów u Jasi 23:57, 27 lip 2013

Do góry
Poziomka napisał(a)

Aniu , ja tak mówię o Twoim ogrodzie.

piękne ostatnie zdjęcie, chyba zmałpuję
Ogród zapachów u Jasi 23:56, 27 lip 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jasiu jak się nazywa Twoja biała bylinowa piwonia ale nie ta pełna. Jest podobna do mojej Eweliny , czy to też ona?

Masz rację to jest Ewelina

Starorzecze na górce 23:42, 27 lip 2013

Do góry
Agatko ja też sadzę lilie do doniczek z dobrą ziemią, ale pod doniczką mam drenaż, ponieważ na Żuławach ziemię mam gliniastą i tłustą i jak widzisz wszystko ładnie mi rośnie, na początku kilka mi delikatniejszych wypadło jak np. Casablanka, ale tylko dlatego, że ich nie okryłam gałązkami, a pod gałązki najpierw na jesieni sypię im kompost Jedne z dzisiejszych lilii, nie patrz na doniczki, wykopałam niektóre cebulowe
Ogród zapachów u Jasi 23:39, 27 lip 2013

Do góry
akanta napisał(a)

Prawda, zjawiskowo !

Aniu , ja tak mówię o Twoim ogrodzie.

Bajkowy ogród Weroniki 23:26, 27 lip 2013

Do góry
zuza12 napisał(a)
Oj przydałoby mi sie dzisiaj kilka takich chmurek dla odetchnięcia od upału. Prażyło cały dzień.
Pozdrawiam

Zuzo, zamiast chmurki dam Ci len w kolorze pogodnego nieba. Dzisiaj to dopiero prażyło, a jutro będzie gorzej, a w poniedziałek 36 st.C. Jak wytrzymać upały...polewać się letnią wodą, jeść chłodniki...

Za nasionka lnu dziękuję Elfikowi.
Nie chcą się wgrać następne zdjęcia??

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:21, 27 lip 2013

Do góry
Podglądam jednoroczne

Ps rabata bez kosaćca

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies