Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

AgnieszkaW 21:57, 14 paź 2013

Jak ładnie jesień pokazałaś w swoim ogrodzie. Pozdrawiam Aniu
grembosia 22:06, 14 paź 2013

Czyli kupujesz nasionka, kiedy siejesz na rozsadnik?
Pytam, bo większą ilość starca bym potrzebowała.
A z jakich innych jednorocznych robisz sadzonki?

Muszę trochę zaoszczędzić, bo zbyt dużo idzie na ogród, a trzeba chyba się będzie wprowadzić do nowego domu i wyposażyć wnętrze.
GorAna 22:35, 14 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jak ładnie jesień pokazałaś w swoim ogrodzie. Pozdrawiam Aniu

Dziękuję Agnieszko...Twoja jesień ma więcej przestrzeni
GorAna 22:39, 14 paź 2013

grembosia napisał(a)
Czyli kupujesz nasionka, kiedy siejesz na rozsadnik?
Pytam, bo większą ilość starca bym potrzebowała.
A z jakich innych jednorocznych robisz sadzonki?

Muszę trochę zaoszczędzić, bo zbyt dużo idzie na ogród, a trzeba chyba się będzie wprowadzić do nowego domu i wyposażyć wnętrze.

Nasionka wysiewam do skrzynek w domu na początku marca..potem pikuję na palety....można je kupić w marketach...potem wysadzam w maju do ogrodu...produkuję szałwię heliotrop, starca i żeniszek...aksamitki sieję na rozsadniku w kwietniu
Bogdzia 22:58, 14 paź 2013

GorAna napisał(a)

Bogdziu, minął tydzień i nawet się nie obejrzałam jak zaczął się następny...po deszczu i dzisiejszej porannej mgle liści coraz mniejj...to chyba ostatnie tak kolorowe fotki ogrodu...dzisiaj od strony tajemniczej furtki

Piękne te zdjęcia i nie spodziewałam sie że mnie je zadedykujesz. Dzięki , sa piękne .A dlaczego u mnie nie ma takiego fajnego przejścia?????Trzeba bedzie o tym pomyślec bo bardzo fajnie wygląda.Miłego dnia jutro życze.
Mala_Mi 12:14, 15 paź 2013

GorAna napisał(a)

Ciotuniu, już jestem i chyba nie zdołam wszystkiego na forum nadrobić...chyba tylko pismo obrazkowe
pozdrawiam Cię moim poczochrańcem

Zajefajny....

A narzędzia u mnie leżą tu i tam cały czas...... nie mam swojego kącika.. wiec się poniewierają.. chociaż M twierdzi, że zajmuję pół garażu... tylko e do swojej półki i miejsca sie nie dopcham , przez eMusia bałagan..... brrrr. Wiecznie o to mamy wojnę.. wyprowadzam sie do szklarni, będzie mniej warzyw, ale będzie moje miejsce..
GorAna 14:49, 15 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Piękne te zdjęcia i nie spodziewałam sie że mnie je zadedykujesz. Dzięki , sa piękne .A dlaczego u mnie nie ma takiego fajnego przejścia?????Trzeba bedzie o tym pomyślec bo bardzo fajnie wygląda.Miłego dnia jutro życze.

Taki sobie przesmyk do lasu u Ciebie, będzie bardzo intrygujący....trzymam kciuki za nagranie
GorAna 14:51, 15 paź 2013

asc napisał(a)

A narzędzia u mnie leżą tu i tam cały czas...... nie mam swojego kącika.. wiec się poniewierają.. chociaż M twierdzi, że zajmuję pół garażu... tylko e do swojej półki i miejsca sie nie dopcham , przez eMusia bałagan..... brrrr. Wiecznie o to mamy wojnę.. wyprowadzam sie do szklarni, będzie mniej warzyw, ale będzie moje miejsce..

Narzędzia już sprzątnęłam...nic same nie zrobiły... po co mają kamienie zagracać
malgorzata_s... 14:53, 15 paź 2013

No właśnie same nie robią a krasnoludków nie masz jednak w ogrodzie Ja niestety też nie
GorAna 14:58, 15 paź 2013

Uroki popielnika