Ewalm jak się masz? Jak tam debiut w nowym miejscu pracy, stresujesz się czy nie musisz? Ja twardo robię co do mnie należy, ale nadal jest mi bardzo niekomfortowo, chyba jednak niespecjalnie trafiłam, szkoda. Mam nadzieję, że u Ciebie dobrze, choć na pewno niełatwo pogodzić tyle spraw i obowiązków i jesteś mocno zmęczona. Pozdrawiam i powodzenia : )
Nie, nie stresuje się : ) U mnie raczej komfortowo. Właściwie nie jestem zmęczona, jeszcze, ale czasu na wszystko już nie mam : )
Jesień mnie cieszy, tak ładnie na dworze : )
Zaglądam czasem Weroniko do Ciebie , podziwiam zdjęcia, ale nie pisuję, bo to zwykle takie szybkie zaglądanie. Może dziś wieczorem będę miała chwilkę. Już tylko 4 kartony nam zostały : )
: ) Toczy się powolutku. W okół tyle spieszących się ludzi, że ciężko to "powolutku" zachować.
Tak, rzeczywiście, na O. czasu już nie mam. Ale to przecież zgodne z przewidywaniami. Doba z gumy - bardzo chętnie
Ewalm, u nas dziś taka piękna pogoda, nie mogę w domu usiedzieć. A weekend był wprawdzie ciepły, ale pochmurny. Tak zazdroszczę wszystkim, którzy mają ogród koło domu. Moje dzieci duże i na dodatek daleko, więc mnie tylko odległość ogranicza of mojego ogrodu. Obie lubimy robić fotki, nawet w deszczowe dni znajdzie się temat do pstrykania. A kropelki na roślinach są takie fotogeniczne. Fajnie że trafiłaś na niestresową pracę, bo to różnie bywa. Pozdrawiam