Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

Skula 20:59, 30 wrz 2013

to jeszcze dla Ciebie i wszystkich Twoich Gości - 'jesienne kwiaty"

ewalm 00:09, 03 paź 2013

Weroniko i Agato - jesteście kochane

Skula - dzięki , zwłaszcza to środkowe zdjęcie bardzo ładne. Fajne kolory i jest takie "przytulne". Grzyby w ogóle są malownicze.
Przetacznik 20:55, 11 paź 2013

Ewalm jak się masz? Jak tam debiut w nowym miejscu pracy, stresujesz się czy nie musisz? Ja twardo robię co do mnie należy, ale nadal jest mi bardzo niekomfortowo, chyba jednak niespecjalnie trafiłam, szkoda. Mam nadzieję, że u Ciebie dobrze, choć na pewno niełatwo pogodzić tyle spraw i obowiązków i jesteś mocno zmęczona. Pozdrawiam i powodzenia : )
Debra 10:36, 12 paź 2013

To i za Weroniką wyrażę troskę o Twój los codzienny Pewnie teraz, kiedy pracujesz, czasu na O. mało.
Pozdrawiam i życzę doby z gumy
ewalm 12:49, 14 paź 2013

Przetacznik napisał(a)
Ewalm jak się masz? Jak tam debiut w nowym miejscu pracy, stresujesz się czy nie musisz? Ja twardo robię co do mnie należy, ale nadal jest mi bardzo niekomfortowo, chyba jednak niespecjalnie trafiłam, szkoda. Mam nadzieję, że u Ciebie dobrze, choć na pewno niełatwo pogodzić tyle spraw i obowiązków i jesteś mocno zmęczona. Pozdrawiam i powodzenia : )

Nie, nie stresuje się : ) U mnie raczej komfortowo. Właściwie nie jestem zmęczona, jeszcze, ale czasu na wszystko już nie mam : )
Jesień mnie cieszy, tak ładnie na dworze : )
Zaglądam czasem Weroniko do Ciebie , podziwiam zdjęcia, ale nie pisuję, bo to zwykle takie szybkie zaglądanie. Może dziś wieczorem będę miała chwilkę. Już tylko 4 kartony nam zostały : )
ewalm 12:51, 14 paź 2013

Debra napisał(a)
To i za Weroniką wyrażę troskę o Twój los codzienny Pewnie teraz, kiedy pracujesz, czasu na O. mało.
Pozdrawiam i życzę doby z gumy

: ) Toczy się powolutku. W okół tyle spieszących się ludzi, że ciężko to "powolutku" zachować.
Tak, rzeczywiście, na O. czasu już nie mam. Ale to przecież zgodne z przewidywaniami. Doba z gumy - bardzo chętnie
EPODLAS 13:45, 14 paź 2013

Ewalm, u nas dziś taka piękna pogoda, nie mogę w domu usiedzieć. A weekend był wprawdzie ciepły, ale pochmurny. Tak zazdroszczę wszystkim, którzy mają ogród koło domu. Moje dzieci duże i na dodatek daleko, więc mnie tylko odległość ogranicza of mojego ogrodu. Obie lubimy robić fotki, nawet w deszczowe dni znajdzie się temat do pstrykania. A kropelki na roślinach są takie fotogeniczne. Fajnie że trafiłaś na niestresową pracę, bo to różnie bywa. Pozdrawiam
ewalm 23:39, 14 paź 2013

No to tak samo jak u nas, Bożenko. Też było ciepło ale pochmurno. Ale i tak miło było wyjść z domu : )

ewalm 23:41, 14 paź 2013

ewalm 23:43, 14 paź 2013