Anglia sierpień 2013
01:14, 27 sie 2013
no pięknie
Jestem ...., juz jestemDziękuję, że o mnie nie zapomnieliście. Zbieram się do napisania czegoś chyba po raz trzeci i jakoś weny mi brak....
nic się u mnie nie działo ciekawego, ogródek lekko zaniedbany, w domu rodzina robi remont i wiele rzeczy na zewnatrz powystawianych, trawnik zdeptany, ogólnie brzydko i do bani.... ale plusem jest to, że mam już miejsce na mój, mój i tylko mój ogródek ... i kiedyś na pewno tam powstanie ... i dom może też. Poza tym ostatnio kręgosłup mi nawala, ruszyć się przez kilka dni nie mogłam, chodziłam jak połamana staruszka, a właściwie prawie nie chodziłam. Koniec żalenia się , bo przecież był tez plażing, smażing, opalażing .... i rowering......i fajnie było........zapraszam na fotki.
![]()
![]()
![]()
![]()
A teraz dla Eli
![]()
![]()
Basiu.. jak robisz te sadzonki.... teraz.... ale mi to trzeba wytłumaczyć łopatologicznie
Powiem Ci, że choć zaprojektowałam Twój ogród Tosiu, to tutaj akurat chyba to co jest teraz będzie lepsze od mojego pomysła z cisami kolumnowymi, chyba żółtymi? Ja bym, zostawiła świerczki. Są śliczne i pasują.
Jak miło się ogląda jak to wszystko realizujesz, pięknie
![]()
![]()
Marto, pnącze nad studnią to kobea? Kiedy siałaś? Od kiedy kwitnie? Ile sadzonek?
Piękne