Jesteścieszę się Ewo
odwzajemniam życzenia świąteczne, moje będą w biegu, ale rodzinnie i w domu sajgon będzie, psiak i wnusie, chałupę rozniosą
Powiem, że chyba w sedno trafiłaś, słodki drań
Zimno, ale przyroda i tak idzie w swoim tempie
Blak Tulip zaczyna, Sunrise kończy 1 kwiatkiem
magnolia Piruette zaczyna
szykuje się Soualangeana
Ja zawsze mam dylemat, bo chciałabym aby obdarowany czuł, że to właśnie dla niego. Ale w rodzinie, kiedy się znamy i wiemy coś więcej o sobie, to już nie jest trudne.
Magnolia będzie posadzona na przedzie działki. Podobno ma być duża. Mało o niej jest informacji.
Tosiu widziałam Az przetarłam oczy ze zdumienia ze na pincie magnolia wylądowała
A najlepsze ze to taki spontan nieplanowany z tym podświetleniem był. Siedzimy sobie z mężem na tarasie i mowie do niego:
Wiesz co, przeciągnął byś kable do oświetlenia pod magnolie. Chciałabym ja podświetlić.
On: no no, zrobię- ale tak bez przekonania.
10 min później zaczął sprzątać lampy robocze. Mowie do niego, daj jedna. Postawiłam pod magnolia.
I tym sposobem będę miała zrobione pod nią oświetlenie
PS. Myślałaś coś nad ta moja rabata frontowa? Bede miała w święta więcej luzu to pokombinuje coś z rysunkami.
Hej Paulinka, toć pisałam ze się relaksowałam A tak serio to wystraszyłam się nie na żarty. Tym bardziej ze plecy mam słabe i co chwila coś z nimi nie tak
Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty!
Magnolia cudna, warzywnika zazdroszczę U mnie deski leżą przygotowane i nie mam kiedy pomalować i poskręcać. Ale po świętach to chybaxw nocy będę robić
Jak na to miejce co jest wsadzona to sporo. Trzeba by było coś obok niej zlikwidować. Magnolia nie lubi przesadzania. Zresztą nie miałabym nawet gdzie ją przesadzić.
Ewcia - dziękuje za podpowiedzi. Szczerze to nie mogę się już doczekać, jak kwiat rozwinie. Pomogłoby to w identyfikacji.
BasiaLT Tempo musi być, sama wiesz, pewne prace trzeba w odpowiednim czasie wykonać, bo potem jest kicha
Pięć lat czekałam na kwiaty magnolii, ale z roku na rok jest piękniejsza
Aurelllia Magnolia pięknie dziękuje
Byłam u ciebie