Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AsiaK_Z 07:48, 24 kwi 2017

O taaaak zdjęcia by się chciało pooglądać Ściskam mocno
malgol 07:55, 24 kwi 2017

Ewa, moja róża Golden celebration ,która przesadzałam z Twoją pomocą puszcza pączki liściowe Zyje!
Warmia 10:05, 24 kwi 2017

Myślałam, że pooglądam sobie focie W takim razie zostawiam pozdrowienia
inka74 18:32, 24 kwi 2017

Z tymi begoniami i czekaniem to chyba nic nie wyjdzie. Dobrze, że cynie obrodziły i jednoroczna szałwia i smagliczka. Pelargonie też żyją. Coś więc do ogrodu więc wsadzę
anabuko1 07:44, 25 kwi 2017

Ja już zaglądam z myślą,że sobie pooglądam jakieś ładne fotki,
A tu pusto w tym temacie...
No to czekam i przyjdę potem
frezja 08:16, 25 kwi 2017

inka74 napisał(a)
Z tymi begoniami i czekaniem to chyba nic nie wyjdzie. Dobrze, że cynie obrodziły i jednoroczna szałwia i smagliczka. Pelargonie też żyją. Coś więc do ogrodu więc wsadzę

Co się stało z begoniami?
Anda 16:43, 25 kwi 2017

07_Rene napisał(a)
Groszek pachnący najlepiej do gruntu sypnąć. Nasiona wzejdą jak temperatura zrobi się odpowiednio wysoka. Nie ma problemu z nocnymi chłodami.
Czytam, że wracasz do normalności, oby pogoda też wróciła

Z normalnością to już sama nie wiem, jak to jest. Jak czasu nie ma dla siebie, to już chyba normalne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:45, 25 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
alez mieliscie mroz brrr u mnie do -2,5 spadlo dzis. Magnolia skonczyla kwitnienie ale i tak juz byla na wylocie. Tulipany zwiesily glowki ale juz sie podnosza

U mnie tulipki w tym roku przez ten mróz niestety krócej kwitły. W zeszłym roku kwitły miesiąc. Białe się pożegnały
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:46, 25 kwi 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Koło Karlsruhe robią tak samo. Tylko tam był Kerbel - trybula (i to też rośnie dziko).

Dziko rosnące zioła to tylko z zielarką odważyłabym się zbierać Sama nie znajdę albo jak znajdę, to nie odważę się zjeść
Anda 16:47, 25 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Wypoczęta? Wracaj do nas z pięknymi zdjęciami

Ok, ale nie wiem, czy piękne będą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies