...i malutki wianek z mchu na drzwi, ale nie wiem czy coś dojrzycie, ciemno już było i tylko tak mi się udało cyknąć, u Madzi podpatrzyłam z bukszpanu podobny. W sumie to nie wiem czy tak zostanie, czy dołożę jajek na gałązki baziowe....
przez te szybki w drzwiach to wianki nie prezentują się dobrze
Aga moje stoją w ogrodzie zimowym, nic im nie grozi poza przesuszeniem. Dzisiaj juź kupiłam ziemię i osłonki aby je przesadzić bo mają zbyt małą doniczkę w stosunku do kwiatów
W piątek
Gosiu od piątku mam wolne to pokaże jak już wszystko ostaecznie poustawiam. Nic specjalnego, kolejne ozdobym jajeczka, serduszka Ciut za dużo tego w domu ale ja tak kocham takie rzeczy w święta. Kokoszka jestem na całego
Oj to zdradź koniecznie na prive
Ojej po co ja pisałam. Liczycie na jakieś cuda a to już drobnica.ale forum chyba lubi takie premierowe odsłony Obiecuję w piątek pokazać wszystko
A wielkie dzięki Jeśli się wybierzesz na narty do Czech to się zrewanżuję
Współczuję choróbsk u dzieci i zięcia.
Z automatami na parkingu to standard!!! Trafia mnie tam zawsze!!!
Zeta jak dobrze, że jesteś. Oczy wypłakuję, tęsknię i się martwię.
Zimnica u mnie straszna, ogród masakrycznie w szmatach !!!! Wygląda?...
Idę zobaczyć wianek w śniegu
I będzie serial .... Utracone nadzieje.... Nie sprostam....
Daniusiu wielkie dzięki My już inaugurację sezonu na kiermaszu 3 tyg temu zrobiłyśmy
hej Gosiaku...czytam, że już Ci lepiej....no i w końcu, bo wiosna idzie..wianek cudny...a tymi siewkami całe Kubusiow obsadzisz...piękny widoczek u Monitki wstawiałaś...super to połączenie...ech niech już ciepełko przyjdzie...pozdrawiam i ciesze się, że do zdrowia wracasz
Piękna wiosna u Ciebie .....bardzo fajne te irysy ...nie wspomnę o horti
Ah u mnie wianek też wisi i przegania śnieg
Ślicznie Madżenko ...jak zwykle z klasą
Wianek interesujący, skąd Ty te pomysły czerpiesz ?
Na giełdę nie jadę przed Świętami, jest tak zimno, że nawet nie mam ochoty, bratki kupię jak się ociepli.
Co ciekawego było jeszcze? Były bratki?
Marzenko- a ja Ciebie zapytam nie o dekorację ale o ścianę którą masz w tle. Czy ona jest robiona specjalnym tynkiem zmywalnym czy farbą?Napisz na PW szczegóły bo mi się bardzo podoba i to chyba coś czego szukam
No ja też zauważylam Danuusiu, że jak na Ciebie to zakupki oszczędne horti w jakiej byly cenie, ja o 5.00 rano jadę na giełdę po swoje, zobaczymy co kupię a ten wianek to ślicznie rozjaśniał by moją podcień pozdrawiam