Wpadłam na moment Bożenko, i widze korsepondencje do mnie od Marzenki u ciebie ...
To trudne co pisze Marzenka.....ale... może....wykonalne... nie wiem..
Chciałam pczytac żeby byc na bieżąco ale chyba już dzis nie dam rady, oczy mi sie same zamykaja ale jutro na pewno nadrobię..
\Wrzuciłam fotki u siebie.
Acha, i jeszcze dla ciebie ode mnie motylek na dobranoc, i mnie sie udało... to na wczorajszej wycieczce mi tak pieknie pozował
Witaj Joasiu, tak masz racje pracy było wiele, zdzieranie darni na przestrzeni prawie 30 m.....to koszmar, ale satysfacja z efektów jest bezcenna, szczególnie że jest to moja pierwsza rabata w ogrodzie, że robiłam ja wedle ogrodowiskowej wiedzy (cały czas jeszcze niewiwlkiej...) a w pracach pomagała mi moja mama.
Najważniejsze jest,że jeszcze w marcu tego roku było tak :
Basiu jak chcesz to jutro rano podjadę i jak jeszcze są to Ci kupię. Przecież i tak przyjedziesz po jagodę. Zaskoczył mnie okres kwitnięcia, przecież one kwitną wiosną. Ta żurawka ma przecudne kwiatuszki. Mam jeszcze jedną czerwoną, której kwiatki mi się bardzo podobają, ma też cudne liście i długo kwitnie.
Wczorasze wojaże mam już skatalogowane, jeśli chodzi o fotki ale dzis juz nie mam siły na wklejanie zdjec, zrobie to w w tygodniu na pewno bo muszę sie pochwalic jakie cudne widoki miałam okazje oglądac. Póki co na dobranoc jedna tylko fotka z życzenbiami miłych snów o takim ogrodzie....
Dziewczyny dzięki, że wpadłyście bardzo mi miło, że jeszcze do mnie zaglądacie
Dzisiaj nad morzem był straszny upał, tylko siedzieć na plaży i co 10 minut kąpać się w morzu
W rajskim wszystko szaleje Dalie już ładnie kwitną
Bishop of Llandaff
Fire and Ice
Tsuki Yori No Shisha
Ponieważ sezon jest jak najbardziej hortensjowy, a ja moja annbelke obfotografowałam juz i pokazywałam wiele razy, to teraz czas pokazac moje "maluchy", obie sadzone przed miesiącem a juz mają kwiaty, choć sa nieduże, limka i vanille ...coś tam.. zapomniałam nazwy....