tutaj pięknie przebarwiająca się żurawka Brass lantern i Heuchera Micrantha odm. "Palace Purple ta ciemna a zielona NN rów ież proszę o podpowiedzi jeśli macie takie u siebie
potwierdzam ... pachnie ... oj pachnie a jak myślisz co ten pyłek tak obsypało ... no jasne, ze mój nochal ))))
nie wiem tylko czy nie posadziłam (znaczy Adas posadził ale my jedno przecież ) zbyt blisko murku ... mam fantazje taką aby ona się rozrastała i nie chciałabym jej za ciasnym apartamentem ograniczać ...
orszelinkę tak zmobilizowałam kofaniem ))) .. no wypieszczochana to szaleje ... słowami wypieszczochna bo my sobie pogadałyśmy ...
Mam stół z tej serii...już trzeci sezon. Stoi niby pod dachem, ale deszcz często zacina. Na zimę niczym nie przykrywałam. Trochę skrzypi i często się telepie ale po dokręceniu śrub ok.
Farba już się trochę złuszczyła i przed zimą trzeba będzie zakonserwować
aj widzisz to samo u mnie tylko tak jak mówisz jak więcej kwiatów to więcej podziwiania ale fota trzasnięta to się liczy może następnym razem to będzie inny kolor hi hi Hanusia sliczna jak zawsze buźiole dla dzieciaczków !!! lilia na powitanie dnia