Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 14:02, 20 sie 2013

Teraz Kochana to pokazałaś buszzzzzz...

Jak szybko wzeszło!!! Co to? Jakaś rzodkiewa?

Chodzę i miejsca szukam dla tych biedronkowych...chyba dopiero w przyszłym roku je ruszę...teraz nie mam jak...

U Was jeszcze gorąco Aniu?
U nas żadnych ulew w nocy, nawet deszczyku nie było. Teraz dopiero siąpi trochę.
Mala_Mi 14:19, 20 sie 2013

Kokorycz mi uschła... wnerwiona wrzuciłam podlewanie.. i leje sie woda....
Zapowiadają drobne opady jutro, a potem drobne opady 28.... trza podlewać..... nie ma rady..
Gorąco nie jest bo w cieniu ok. .. i tu poleciałam do termometru... i sie zdziwiłam, bo mi zimno, a jest w cieniu +28,5 stopnia.... ale rano nawet bluzę założyłam.. i długie spodnie....
Posiałam rzodkiewkę ,sałatę, buraki liściowe, ogórki .. i koper...

A teraz wracam do roboty...... nie ma że boli..
Mala_Mi 14:21, 20 sie 2013

A jak będę mieć chwilkę to znów pójdę podziubać trochę moja różę... co wydziobię to odrośnie..a nie mam jak opryskać by nie wypalić wkoło... ale inaczej jej się nie pozbędę.. poszła na kilka metrów w koło.... co mnie podkusiło takie dziadostwo posadzić
Kindzia 14:24, 20 sie 2013

Czasem człowieka opęta... Jak mnie z mozgą...
Idę do żurawek, dzielić trza, skarpa woła
GorAna 14:47, 20 sie 2013

Jak czytam o tym ryciu, to mi się gęba sama śmieje, gdyż przysiadłam na chwilę po nakarmieniu domowniko-pracowników i też idę "udawać, że coś robię w ogrodzie"....pozdrawiam zatem ryjące
Mariusz 16:32, 20 sie 2013

asc napisał(a)
Serial Lotos w kałuży cd.

Lotos piękny, a marsylka niesamowita, tylko pozazdrościć. Nie mamy o niej tematu, czas to zmienić.
Sorki, że tak rzadko teraz zaglądam, ale muszę sprawnie zamknąć sezon letni
Pozdrawiam
Mirka 17:54, 20 sie 2013

asc napisał(a)
Czarna trawa sie poprawiła, może nie rozrosła sie wizualnie, ale widzę że rozłogami poszła na boki..... i widać że wyrastają odnogi, może kiedy będzie czarny dywan

Liriope też jeszcze kwitnie

Ogólny widok na kałużę..... foty wczorajsze, dziś pochmurno.. ale nie pada... podlewać czy nie ??????

Aniu czy ta czarna trawka to u nas przezimuje?
Madzenka 18:00, 20 sie 2013

Nigdzie nie idę pracować, ogród oglądam zza okna, u mnie od niedzieli wieczorem leje z krótkimi przerwami... I zimno tylko 18 stopni....
kasiek 18:13, 20 sie 2013

Alez masz duzo pięknych fotek, przy tych ograniczeniach czasowych rezerwuje sobie twoja stronke na zimowe dłuuuugie wieczory. Póki co udało mi się połknać troche początku - rewelacyjnie ogląda się u Ciebie zmiany. A foty zimowe masz powalajace - oświetlenie, cudowny biało - srebrzysty puch i jest... bajecznie !
Wogóle masz ogrom ciekawych fotek i tych ogrodu i z ptakami i z innymi zwierzątkami - ech musze juz leciec do prasowania - az żal opuszczać to miejsce
Kindzia 20:17, 20 sie 2013

Idzie mój deszcz do Ciebie...od Madżena zimno już przywiało do mnie, nie puszczę do Ciebie, nie lubisz przecież. Okrężną drogą puszczę dalej

Nic nie zrobiłam, zaczęłam koło żurawki kopać i się rozpadało...urlopuję się.

Buziolek Aniu