Bogusiu, tak samo myślimy o daliach, chociaż wymagające są
ten rok obfituje w spotkania życzę słońca, u nas pochmurno.
Bogusiu pozdrawiam
winogrona rosną
Aniu właśnie mnie Twoja rabata olśniła.....szczególnie miejsce z bonzajem cisowym......... wiem juz jak zaplanuję moją rabatę frontową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
Dziękuję za zdjęcia z ............ lotu ptaka ...
sobotnie poszerzanie rabaty wrzoście na tej rabacie się kurczą (myślę czym je zastąpić) .... choć na chwilkę słońce zaświeciło .... nie czuję lata ... jest mi stanowczo za zimno
cudowna ta metarfoza...Kasiu, czy mogłabyś mi powiedzieć ile ta rabata w najszerszym miejscu (czyli na zakręcie) ma szerokości?...bo strasznie mi się ona podobuje...mierzę się teraz u siebie z pewnym "zakrętem" i mam problem z odległościami...w sensie co od siebie o ile sadzić
rabata wygląda świetnie ale piszesz, ze fioletowa szałwia cię wkurza, mnie tez, po deszczach się wykłada i też będę przesadzać, może białą dam, jeśli mówisz, że ta niższa i świetnie się trzyma; planik niezły i mnie sie podoba, problem tylko taki, ze 2-letnie okresowo kwitną i okresowo ładne, a potem znowu trzeba zmieniać, może lepiej jeszcze coś pomyśleć...nie doradzam, bo sama w nocy nie spałam, myśląc...co wymyślić