Beatko, bardzo dziękuję, miło mi trochę eksperymentuję z zestawieniami ) wszystko będzie z czasem zmienione horti u znajomych jest wspaniała można przy okazji zobaczyć jak nasze będą kiedyś wyglądać )
Pozdrawiam
Witaj Jolu mam nadzieję, że spodoba Ci się również widok już wymurowanej cegły póki co zalany fundament i wyciągnięty fundament z bloczków, więc jeszcze trochę trzeba będzie poczekać na efekt końcowy, a do tego jeszcze pada i nici z murowania.
Zestawienie biało-niebieskie to moje ulubione, chociaż dodałam trochę różu ) którego do niedawna nie cierpiałam ))
Serdecznie pozdrawiam
Witaj Zbyszku dziękuję za odwiedzinki kwitnie, ale i szybko przy tych upałach przekwita ale hortensjami nacieszę się chyba najdłużej
Budleje lubię,ale więcej już nie kupię, bo rosną zbyt duże jak na mój ogródeczek ) ostatnio pewna znajoma uznała budleję za chwast i była zaskoczona, że tak wielkiego chwasta trzymam ))))
Miskanty to Variegata moja ulubiona odmiana nawet bardziej ją lubię niż Morning Light kupiłam je w czerwcu 2012 r. i wtedy na rabacie wyglądały tak :
Tessiu dziękuję pięknie to mam nadzieję, że kiedyś będzie Horti mają się całkiem dobrze, na narożnej rabacie 2 Grandiflora wymienię na Limki żeby było spójnie, a Grandiflora pójdą do swoich sióstr w inne miejsce ale to pewnie już na wiosnę.
Budowa ogrodzenia już ruszyła został wylany fundament z B20, wymurowane są ścianki fundamentowe, no i teraz wreszcie pójdzie w górę cegła... jak tylko nie będzie padać
Buziaki!