Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ewa4 19:28, 12 sie 2013

Witaj Martuś.
Wreszcie chwilka czasu aby wpaść do Ciebie i pooglądać jak zawsze pięknie u Ciebie a najbardziej podoba mi się fotka z przyciętymi iglakami żółtymi pięknie Ci to wyszło .Pozdrawiam
Marta7 21:28, 13 sie 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj Martuś jak się cieszę, że już jestes:0 Ale cieszę się również , że wypoczełas, że miałas udany urlop a byłas gdzieś na wyjezdzie? Bo wspominałas,, że na pare dni gdzieś wyjedziesz? U was dalej bez deszczu? Susza jest straszna co prawda u nas w piatek w nocy padało ale to wszystko za mało. Dobrze jednak, ze upały się skonczyły bo to juz było trudno przeżyc. Nasze miasto w dodaku jest bardzo zanieczyszczone i przekroczony ozon wiec ciezko podwójnie. Pieknie jednak u Ciebie wszystko kwitnie. Piekne masz kleome, horti nowe Ci pięknie kwitną. Ale przyciete żółte iglaki bardzo dobrze wyglądają. Fajny pomysł i wieksza przestrzen sie zrobiła Pozdrawiam Cie serdecznie basrdzo i życze dobrej nocy

Danusia ahoj! Wypoczełam,oj wypoczełam ale ten urlop był w tle remontów,robiliśmy z M króciutkie wypady w Bieszczady,do Przemyśla-długi urlop mam w pażdzierniku i najprawdopodobniej pojadę do Świnoujścia.
U nas trochę popadało z czego bardzo się raduję,ale to też za mało.
Klimatu to Ci nie zazdroszczę,byłam raz na Śląsku i mnie jako astmatyczce trudo było tam oddychać.
Danusia dzięki za mile słowka ale gdybyś Ty widziała te moje chwaściory!!!!-ja przez te upały wogóle nie wychodziłam z domu,dzisiaj po pracy wyplewiłam tą działkę z chortensjami -te Limki coraz bardziej mi się podobają
Pozdrawiam i biegnę zaraz do Ciebie.
Marta7 21:32, 13 sie 2013

kasiek napisał(a)
(najpierw się zapowierzam) Jak tu pięknie! (wydech......
Niesamowite klimaty, i piękne połączenia kolorystyczne - bajecznie!

Kasiu jak miło że mnie odwiedziłaś,ja dzisiaj pokazywałam mojemu M Twoje lustro,ktore nie może wyjść mi z głowy-jest tak pomysłowe i piękne!
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 21:40, 13 sie 2013

kitek81 napisał(a)
Marta, ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale Twój ogród za każdym razem wygląda inaczej! Mam nadzieję, że mój też kiedyś tak będzie czarował!
Pozdrawiam i miłego dnia :*

Kasiu moja kochana,jak robię zdjęcia to wystarczy zrobić krok i już masz inny widoczek
A ogród Twój będzie najpiękniejszy w calej okolicy -tego jestem pewna-przecież jesteś Ogrodowiskową dziewczyną w dodatku bardzo pomysłową i pracowitą!
Pozdrawiam
Marta7 21:46, 13 sie 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Jaka jesień wszystko pięknie kwitnie jak zawsze u Ciebie pozdrawiam

Gosiu śmiem twierdzić że najpiękniej to TY kwitniesz-no prześlicznie wyglądasz na tym awatarku!
Pozdrawiam
Marta7 21:51, 13 sie 2013

Ewa4 napisał(a)
Witaj Martuś.
Wreszcie chwilka czasu aby wpaść do Ciebie i pooglądać jak zawsze pięknie u Ciebie a najbardziej podoba mi się fotka z przyciętymi iglakami żółtymi pięknie Ci to wyszło .Pozdrawiam

Ewuś przywołałam Cię myślami,stęskniłam się za Tobą-nie było mnie długo na ogrodowisku-zaraz biegnę do Ciebie.Dzięki za miłe słowa-mój M jak zobaczył moją wycinkę to chwycił się za głowę
Pozdrawiam
kitek81 22:05, 13 sie 2013

hej, czytam właśnie na interii, że burza w Waszych stronach przeszła straszna? wszystko u Was ok?
Marta7 22:12, 13 sie 2013

kitek81 napisał(a)
hej, czytam właśnie na onecie, że burza w Waszych stronach przeszła straszna? wszystko u Was ok?

Kasiu u mnie nie było burzy tylko trochę popadało Nareszcie!!!!!!!! ale to i tak za mało!
Marta7 22:57, 13 sie 2013

Moja kobea rośnie jak szalona! opanowała kratki ,całą studnię,sosnę,jałowca. .

Trochę ostrzyglam iglaki przed domem.

Marta7 23:14, 13 sie 2013