Witaj Martuś.
Wreszcie chwilka czasu aby wpaść do Ciebie i pooglądać jak zawsze pięknie u Ciebie a najbardziej podoba mi się fotka z przyciętymi iglakami żółtymi pięknie Ci to wyszło .Pozdrawiam
Danusia ahoj! Wypoczełam,oj wypoczełam ale ten urlop był w tle remontów,robiliśmy z M króciutkie wypady w Bieszczady,do Przemyśla-długi urlop mam w pażdzierniku i najprawdopodobniej pojadę do Świnoujścia.
U nas trochę popadało z czego bardzo się raduję,ale to też za mało.
Klimatu to Ci nie zazdroszczę,byłam raz na Śląsku i mnie jako astmatyczce trudo było tam oddychać.
Danusia dzięki za mile słowka ale gdybyś Ty widziała te moje chwaściory!!!!-ja przez te upały wogóle nie wychodziłam z domu,dzisiaj po pracy wyplewiłam tą działkę z chortensjami -te Limki coraz bardziej mi się podobają
Pozdrawiam i biegnę zaraz do Ciebie.
Kasiu jak miło że mnie odwiedziłaś,ja dzisiaj pokazywałam mojemu M Twoje lustro,ktore nie może wyjść mi z głowy-jest tak pomysłowe i piękne!
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu moja kochana,jak robię zdjęcia to wystarczy zrobić krok i już masz inny widoczek
A ogród Twój będzie najpiękniejszy w calej okolicy -tego jestem pewna-przecież jesteś Ogrodowiskową dziewczyną w dodatku bardzo pomysłową i pracowitą!
Pozdrawiam
Ewuś przywołałam Cię myślami,stęskniłam się za Tobą-nie było mnie długo na ogrodowisku-zaraz biegnę do Ciebie.Dzięki za miłe słowa-mój M jak zobaczył moją wycinkę to chwycił się za głowę
Pozdrawiam