posiałam w tym tygodniu bratki już z myslą o kolejnym sezonie - zastanawiałam się też gdzie sadzić będę cebulki jesienią i zastanawiam się gdzie je kupić
miłego tygodnia życzę wszystkim zaglądającym do mnie
W 2011 r. kupiłam na próbę jedną hortensję: Hydrangea serrata 'Blue Bird' - doświadczenia: corocznie przemarza, ale odbija, w tym roku przesadziłam ją w inne miejsce i chyba doczekam się większej ilości kwiatów niż 1-2 jak w latach ubiegłych )
Marzenko, witaj w lecie! Bo ostatni raz chyba wiosnę obgadywałyśmy ... Miło mi, że tak chwalisz, mam zamiar jeszcze jeden płotek uwić, dla powojników przy ławeczce. Po co kupować, jak chwasty pod ręką Jutro Cię odwiedzę, bo dziś już senek mnie nawiedza. Dla Ciebie mój Inspiration
Bożenko - jestem dla Ciebie pełna podziwu! O wszystkich pamiętasz, a do tego jesteś na bieżąco. Muszę posypać głowę popiołem . Nie jestem nigdzie na bieżąco, ale zapewniam, że o wszystkich przyjaciołach też zawsze pamiętam.
Dla Ciebie Bożenko. Ściskam mocno!
Moje najładniejsze obecnie widoczki jeszcze kantów nie dałam rady zrobić w tym miejscu, ale może za tydzień się uda
ten zielony krzaczor w tle to ratowany bukszpan znacznie się poprawił od ubiegłego roku będziemy nad nim dalej pracować
niedługo zetnę kwiatki żurawkom, ale jeszcze nie bo lubię jak kwitną
jedna z hortensji Limelight w towarzystwie miskantów - uważam, że jest to jedno z najładniejszych połączeń roślinnych