Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem

Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem

atena35 13:28, 08 sie 2013

regli napisał(a)
Cisza Ograniczam się do podlewania, choć i tak mam wrażenie, że niewiele to daje.

Oj, niewiele, niewiele ale zawsze coś
kitek81 13:41, 08 sie 2013

Dobrze, że chociaż rodzinnie spędzacie czas
Margolka 11:48, 13 sie 2013

Wpadłam z rewizytą, póki jeszcze mam pałer Za chwilę pewnie wpadnę w wir i się skończy owiedzanie Zaraz przejrzę twój wątek, najpierw sie odmeldowuję, żeby mi czasu nie zabrakło
madzielena 13:18, 13 sie 2013

Hej Renatko, pamiętam o moich hostach u Ciebie Póki co i tak nie miałabym jak ich wsadzić bo ostatnio o mało wideł nie złamałam na chrzanie Glina dała mi popalić!

Pozdrawiam serdecznie!
dorotka_z 15:40, 13 sie 2013

I ja kibicuję!

Bardzo jestem ciekawa projektu i trzymam kciuki za realizacje
anooszka 16:13, 13 sie 2013

Witam wszystkich jestem possiadaczem takowej działki i nie mam na nia kompletnie pomysłu liczę że znajdzie sie ktoś kto może mi cos doradzi jedyne co zostało zrobione to pod brzosą przy altance stoi zjeżdzalnia , piaskownica i trampolina dla dziecka na płocie są posadzone bluszcze i myślelismy o tym zeby podsypać obrzeże kora i obłyć kostka a do altanki srobić i woguł niej scieżkę z kostki grabnitowej. Za brzosą szostała tez bliżej płotu jest podadzona jabłonka pigwa i kszaczki malin i borówki a przemieszczając sie w drugą strone rośnie róznie duża ale widać na zdjęciu jej tylko gałęzie brzoza która obsypałam korą i d ookoła rosną narazie funkie moje pomysły sie skończyły proszę o rade [img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/435912/original.jpg[/img]
anooszka 16:24, 13 sie 2013

przepraszam za błędy ale coś mi klawiatura szwankuje
AlicyaLK 16:25, 13 sie 2013

Anooszka, załóż może swój wątek, żeby zbierać opinie u siebie już... na pewno znajdą się chętni do pomocy
regli 00:32, 14 sie 2013

Margolciu, witam u siebie, choć nie ma co oglądać
Madziu, poczekamy do jesieni, albo do wiosny. A tak w ogóle to coś mi zbidniały te hosty po podziałach i siedzeniu w doniczkach. Mam nadzieję, że na wiosnę odżyją.
Dorotko, też jestem ciekawa, hehe. A gdzie Twój wątek ogródkowy? Pokazuj co tam skrywasz
Anooszka, załóż swój wątek, bo do mojego i tak niewiele osób zagląda
Alu, podglądam co tam u Ciebie słychać, choć śladu nie zostawiam A od jutra mam gości aż do poniedziałku, więc pewnie mi się zaległości porobią, bo idziesz jak burza
AlicyaLK 12:30, 14 sie 2013

Zaglądaj, zaglądaj, chociaż u mnie nic się nie dzieje!
I jaka burza? jakaś słabiutka heh teraz wróciłam do pracy i mam czas tylko na podlewanie Wczoraj cały wieczór w castoramie, bo kończymy remont i trzeba było dokupić jeszcze to i tamto, wiesz jak to jest... no i w domu o 21.00 byłam ( Ale może w końcu uda mi się cyknąć zdjęcia zakupów, tak więc jak jesteś to zaglądaj Buziaki!! Odpoczywajcie, grillujcie i bawcie się!