Ludzie ... kiedy to tak urosło ???!!! Pamiętam te jałowce łyse...dopiero na nóżkach były...
Dobrze te jałowce wyglądają teraz. Będziesz im jeszcze golić czuprynki? Moje, po cięciu, lekko brzydkie się zrobiły, jakoś brązowieją im końce...
Dziękuję Gabrysiu Coraz trudniej zrobić kotce zdjęcie bo wszędzie pruje jak burza a przejęta psina za nią, ale kicia jest charakterna - nic a nic się psa nie słucha Co chwilę daje nura w rabaty, kwiaty, krzaczki i rośliny - a biedna psina chcąc być grzeczna czeka na nią przy rabatce, albo grzecznie prosi żeby stamtąd wylazła Co chwilę też wspina się po wszystkich drzewach a pies z utęsknieniem pod tymi drzewami siedzi i sie w górę gapi... A potem zmęczone i utrudzone - jedna zabawą druga pilnowaniem idą spać - choć najpierw lecą do miski - przy czym kotka wyjada psu, a pies grzecznie czeka aż kotka się nasyci Ubaw jest z nimi niezły
a kicia wsysa jak odkurzacz i jak się nasyci to micha jest pusta
Basiu, baksiki się nie zmieściły, nie przeniosłam tego co miałam przesadzić... zostało sie jeszcze 57 doniczek do posadzenia, a miejsca nie mam.... za małą rabata.. a wyglądała na taką dużą
I to jest powód do płaczu Chciałam jeszcze cebulki moje posadzić I gdzie?????
Pomijam to, że znów będzie misz-masz
Choineczka i żurawki.. mus być na nowej Terci sie to bardzo podoba