fajnie mówisz że nic nie rosnie a kolendra to co ? a ja nie mam ha.dzisiaj wsadziłam miętę , dostałam, moja mi gdzies uciekła i robiłam kulki gdzie się dało a co tam tylko czasu mi brakło musiałam z lencią połazić bo padła zaraz po przedszkolu i spała prawie do 18-tej i później nie może zebrać się do snu na noc buźiam pa dobrej nocy
Alu, dla Ciebie z dedykacją róża NN, kupiona pod wpływem impulsu... jestem po uszy zakochana, chociaż nie wiem, czy ona jest rabatowa, parkowa czy pnąca.. zobaczymy....
a kiedy rozkwitnie ma takie piękne kwiaty..
Witam
Moim grzybieniom coś w tym roku dolega, nie wyglądają na zdrowe.
Maja poskręcane liście
Co może im dolegać i co zrobić by były tak piękne jak Wasze?
Moje zdjęcia dokumentują życie ogrodu i myślę, że są trochę nudne.
Zajrzałam do zdjęć, które zrobiła w tym samym czasie moja córka... no cóż sami zobaczcie jak ona to widzi
Kasiu, pstryknęłam dla Ciebie raniutko
Sadziłam ją w tym roku, ma pączki, jeszcze nie kwitła, ale pięknie się rozrasta Coś ją podgryzło... popsikaliśmy na mszyce, zobaczymy Bardzo się cieszę, że też masz Ilse, będziemy wymieniać się doświadczeniami
bojam się pomysleć ile nam zejdzie z takim zestawem ))) bo mieć go muszę ... mam kilka wynoranych w necie i kiedyś znalazłam nawet na you tube filmik z serii krok po kroku ... oczywiście zgubiłam ... Moniczko jak to się po holendersku zwie ... przerysuję nazwę wkleję i może tym razem znajdę szybciej ...
wczoraj przytargałam do garażu fantastyczny łup ... stare drewniane drzwi ... jak doryję się do drewna przez milion chyba warstw farby będą cudne ... co dalej ? ... myślałam żeby stanowiły blat stołu ... ale to jeszcze nie przesądzone ...
Izuś fantastycznie było Cię poznać nawet na tak krótko i w locie ))) ...
to prawda co piszą, ze zupełnie inaczej się patrzy na posty gdy zamieni się nawet kilka małych zdań ...
naparstnice ... no własnie ... mam bliźniaczy szpaler ale moje kłaniaja się w pas ... a po deszczach mam kilka tak ugrzecznionych, że wręcz całują stopy ... zdradź jak swoje trzymasz w tej pięknej żołnierskiej postawie "na baczność "